Siirry sisältöön
anonyymi

hei, oisko siinä jotai vikaa jos poika on tyttöä kaksi/puoltoista päätä pitempi, olen syntyny hujoppina ja ei löydy oikein ketää mun pitusta missää ja tykkään muutenki vähä lyhyemmistä tytöistä, joten ajattelin tällästä kysyy..

llisa

Ei haittaa yhtään, ja näin tyttönä voin sanoo, et yleensä tytöt tykkää pitkistä pojista :) ittekin oon ihastu just sellaseen puoltoist päät pitempään, sellast tää 160 senttisen elämä on ;)

lyhyt tyttöystävä

Olen poikaystäväni olkapään korkeudella korkokengät jalassa, ilman niitä olen hyvä kainalokeppi. Minua hänen pituus ei häiritse. Päinvastoin se luo eräänlaista turvallisuuden tunnetta. En ole kuullut että tyttöjä häiritsee jos poika on paljon pidempi. Moni tyttö haluaa itseään pidemmän miehen.

Nimetön

Ei haittaaa :)

Nimetön

ei oikeen liity aiheseen mutta mitä jos asia on toisinpäin että tyttö on pidempi? ite oon poika ja tosi lyhyt haittaakse tyttöjä?

Naikkonen

Ei pituusero haittaa (tai siis ei ainakaan mua haittaisi). Ja kylhän se tyttö voi käyttää vaikka korkokenkiä :D

Cha cha cha

Pitkät pojat <3… ;) Minua ei ainakaan haittais :D Enemmän haittais se etten vois käyttää korkkareita, ku menisin sit pojan ohi ;P

Minkä pitunen sie oikee oot ;D?

AP (eli ekan viestin postaaja)

Viimemittaamalta yli 175 senttiä. Se on aika Crapdamn pitkä, ainakin minun tajuamani mukaan tai jotain. Hiukseni on ruskeet ja sillein keskipitkät, ja olen sillein melko laihahko.

Cha cha cha

No et sä mikään hirveenpitkä oo :D Mut ihanan pitunen… :P

tyttönen

Et ehdottomasti oo liian pitkä! On kivaa jos pojat on pidempiä ku ite. :)

Luonne ;)

Ei mua ainakaan oo haitannu, aika moni poika, jotka ollu kiinnostavia, on ollu joko mun pitusia, pidempiä tai lyhyempiä, se luonne kertoo paljon, ei se pituus! Ite oon 173cm, ja tykkäsin aika paljon yhestä joka oli varmaan joku 165cm, jep, se oli söpö kaikinpuolin mutta vahvistus tuli siitä ku vaan puhu, puhuminen siis tekee ihmeitä, siitä ihmiset välittää toisistaan, ei siitä minkä pitunen oot! :) terv tyttö 19v!

Vastaa aiheeseen: kokoero (ei alapääviitteessä!!!!)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top