Siirry sisältöön
Särkynyt sydän

Ollaan oltu poikaystävän kanssa yhessä jo 9kk, kohta 10kk ja paljon ollaan nähty ja koettu. Tilanne on kuitenkin se, että ollaan välillä puolin ja toisin satutettu toisiamme. Poikaystävä on intissä ja välimatkaa on 300km noin. Ongelma on siinä, että poikaystäväni juttelee vanhalle nettitutulle (mistä mekin siis allujaan tutustutiin) ja juttelee nykyään paljon, sanoen kuitenkin että tilanne on normaali ja olen hänelle se ykkönen. Hän omien sanojensa mukaan haluaa näpäyttää minua siitä, että olen joskus jutellut naispuolisen ystäväni kanssa häiriten samalla meidän keskustelua ja nyt hän samalla tavalle tekee sen minulle toisen naisen kanssa. Tuntuu että sudän repeää rinnasta, mitä teen?

Azzie

Kosto ei missään suhteessa, myöskään parisuhteessa, ole kovin hyvä ja viisas päätös. Siitä seuraa vain pahaa mieltä ja mahdollisesti koston kierre, jossa molemmat haluavat ”vain näpäyttää” toisiaan koko ajan. Joten, kannattaa seuraavan kerran kun poikaystäväsi on lomilla, jutella ihan kasvotusten suhteestanne. Mitä oikein haluatte, ja miksi hän haluaa näpäyttää sinua jonkun toisen kanssa juttelusta? Avoimuus ja rehellisyys on jokaisen suhteen perusta, joten puhukaa kunnolla ja tosiaan avoimesti tästä tilanteestanne. Tietysti, vaikka seurustelisi, se ei tarkoita, etteikö voisi olla ystäviä. Mutta heidän käyttäminen kostamiseen on väärin, kaikkia osapuolia kohtaan.

Kokenutsaman

On uuvuttavaa olla sellaisessa suhteessa ja nyt tässä sun kohdalla voisin neuvoa että vaikka se sattuisi, päästä irti niin löydät sellaisen joka osaa arvostaa sinua sellaisenaan, vaikka olisikin kilometrien päässä sinusta. Muista oma arvokkuutesi säilyttäminen.Olet täydellinen tuollaisena itsenäsi ja jollekin oikein mahtava ihminen!

Vastaa aiheeseen: Kolmas pyörä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top