Siirry sisältöön
Surullinen

Oon siis tämmönen 08/13.v tyttö ja tunnen itseni aina kolmanneks pyöräks ku oon mun kahen kaverin kans vaik meillä tai kaupungilla. Ja nyt toinen niistä sanotaan häntä vaikka Jeminaksi on huomannut että Aada (nimi muutettu) on jäänyt ”huomiotta” niinku ihanku mä en ois koskaan jääny?!?!?? Oon puhunut asiasta niiden kanssa mut niitä ei vaan kiinnosta eikä ne yleensä ees vastaa mulle ku puhun tästä niille. Joten kysyisin nyt että kannattaisko mun jättää nää kaks kahestaan ja siirtyy eteenpäin vai pitäytyy näissä. Koska ite en oo mikään sosiaalisin tyyppi ni mun on tosi vaikee löytää uusia ihmisiä mun ympärille ja nää kaks on kuitenki aina mun puolella vaikkei ne sitä ulospäin näytäkkään.

Näinpä

niin no mun kaverilla kävi samanlailla niin se vaan lähti eteenpäin ku oli vähä niiku oakko mut taas minä oon niiku viidespyörä kun mun kaveriporukas kaks o bff ja yks o aina sen bff kaa välkäl ja yks poika on siin niiku meijän kaa vaan nii ite en oo lähteny pois vaikka haluisin, että en tiiä sun jutusta muutaku että sulla on mitä ny ymmärsin nii ihan sama kun mun kaverilla ja ite sanoisin et lähe pois ja kato mitä ne sit tekee vai tekeekö mitää? ♡

Kokemusta on

Toi on kyl inhottavan hankala tilanne. Itellä oli vähän samanlainen joskus. Kannattaa pitää noi kaverit toistaseks lähellä ja samalla kummiski pyrkiä tutustuun uusiin ihmisiin ja jos mukavampia ihmisiä löytyy, niin voi niiden kanssa alkaa viettään aikaa ja vähentää kyseisen kaksikon kanssa ajan viettoo. Tällön viimestään huomaa kiinnostaako niitä oikeesti sun asiat, kun alat oleen niiden kans harvemmin.

<3

Suosittelisin sulle, että koittaisit vielä puhuu niiden kanssa. Jos ei oikeesti millään meinaa onnistua, ei oo mitään hauskaa heidän kanssa ja koko ajan on semmonen kolmaspyörä olo, niin sit suosittelen jättämään heidät pois sun elämästä. Aivan varmasti saat uusia ystäviä, jotka on oikeita sellaisia! :)

tyttö jonka iällä ei väliä:)

En oikeen tiiä, ehkä sun pitäs kysyy niiltä vielä tai silloi ku sulta tuntuu siltä nii yritä päästä esim keskusteluun mukaa tai jtn:)

M

Mul oli vähän samanlainen juttu et mun kaveri oli sellanen joka sai mut aina pahalle mielelle mut annoin aina anteeks koska pelkäsin jäädä yksin mut sit yhtenä päivänä mä vaan päätin et en enää jaksa ja et kyl mä löydän uusia kavereita ja mun olis paljon parempi ilman sitä. Ei olla oltu nyt kavereita melkeen vuoteen ja mulla on oikeesti parempi ilman sitä. Mun mielestä sun kannattais sanoo ettet enää jaksa niitä ja ettii uusia kavereita tai olla jonkun vanhan kaverin kaa.

Napakettu

Sinun olisi hyvä vielä yrittää puhua heille ja sanoa jopa siitä, jos et ole enää varma haluatko olla heidän kanssaan tekemisissä mikäli tämä käytös jatkuu. Sinulla on myös oikeus pyytää jotakin opettajaa tai muuta luotettavaa aikuista apuun. Mikäli he eivät välitä asiasta, eivät he välttämättä ole sinulle oikeita kavereita. Ja kyllä sinä saat uusiakin kavereita kun vain uskallat mennä puhumaan jollekulle, joka sinusta vaikuttaa turvalliselta.

🌈rainbow🌈

Sun kannattaa siirtyy eteenpäin.
Mulle on köyny tollee ihan samalla tavalla ja jatkoin vaa rohkeesti eteenpäin.
Mulle tuli ainaki parempi mieli sillon, kun pääsin eroon niistä. <3

Tsemppii!

Samaistuja

Mä ymmärrän sun ns huolen oon sun kans saman ikäinen ja koin samaa vähä aika sitten mun tilanteessa auttoi vain mennä eteenpäin ja toki jätin ne kaverit kavereiksi mutta en hengannut niiden kans enää se voisi auttaa sinuakin voisit tutustua esimerkiksi johonkin sun luokkalaiseen tai johonkin sun ala-asteen luokkalaiseen se voisi olla helpompi mutta itse toki päätät mutta tämä sinun tilanne ei ole oikein sinun ei kuuluisi olla kaveri pirukassaa jossa sinua ei huomioida tai kuunnella! [osa viestistä poistettu – emme julkaise henkilötietoja]

Surullinen

Hei kiitos ihan kaikille jotka neuvoi tai edes samaistui!! Yritän tätä taktiikkaa että alan olemaan vähemmän heidän kanssaan niin ehkä se saattaisi jopa toimia.

Vastaa aiheeseen: Kolmas pyörä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top