Siirry sisältöön
PuShEeN😍✨

Siis olin/olen ihastunut yhteen poikaan luokaltani. Sitä oli jatkunut jo vuosi, mutta nyt tunteet eivät ole enää niin vahvoja. Luulen että saattaisin olla ihastunut siskoni kaveriin mutta ehkä hän onkin vain kiva. Idk.
Sitten on vielä yksi toinen poika joka on aika kiva. Kaikki kaverini sanovat että Han on ihastunut minuun ja se myös vähän tuntuu siltä. Siksi luulen että voisin tykätä hänestä.

Haluaisin ihastua tyttöihin koska se on mielestäni jotenkin jännittvämmän ja kivemman näköistä mutta en ollut vielä koskaan ihastunut tyttöön.

Voiko joku autaa?😭 Jos näätte tämän niin kiltti vastatkaa!❤️

Hyvää kesää!

moms spaghetti 🇺🇦

moikka pusheli❤️
en oikei tiiä kuinka auttaa mutta sähän voit vaikka jutella sille sun ihastukselle :)

lol en osaa auttaa yhtää😭😭😫

Jade, verkkari

Moi PuShEeN😍✨! Ihastuksia tulee ja menee ja se on ihan normaalia, kun me kasvetaan niin tunteet ja mielenkiinnonkohteet voi muuttua ja monesti muuttuukin :) Ihana kuitenkin kuulla että sulla on yksi poika jonka kanssa fiilikset voisi olla molemminpuolisia <3 Ja älä turhaan murehdi siitä ettet oo ihastunut tyttöihin, ymmärrän että se voi tuntua ajatuksena jännittävälle, mutta kannattaa aina kuitenkin kuunnella omia tunteita eikä pakottaa niitä väkisin. Ja mistä sitä tietää vaikka joskus tulisitkin vielä ihastumaan tyttöön! Hyvää kesää sulle ja tsemppiä! ❤️

Hei!
Sähän et itse voi vaikuttaa siihen kehen olet ihastunut. Kannattaa yrittää vaikka tutustua paremmin niihin ihastuksiin ja katsoa sitten miten asiat etenevät ja onko vielä ihastunut kaikkiin. Tottakai on myös ok vaan miettiä asioita yksin sivusta jos niin haluaa.

Vastaa aiheeseen: Kolme ihastusta?!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top