Siirry sisältöön
Se kolmas pyörä

Siis onko täällä muita,jotka on tämmösissä kolmen hengen kaverisuhteissa (eli sun lisäks kaks muuta tyyppiä) ja onko teillä se ongelma et ne kaks muuta siitä porukasta on ne ”bestikset” ja ite yrität vaan roikkua perässä ja yrittää pysyä niitten jutuissa mukana ku ei ne sulle kerro ku ne tärkeimmät jutut. Oon ollu ite nyt tämmösessä kaverisuhteessa ja välillä on ihan kivaa mut kyllä mä huomaan et jään TODELLA helposti ulkopuolelle ja oon aika varma et nää kaks tyyppiä puhuu musta jtn seläntakana🫠 Jos täällä on joku joka voi samaistua ni ilmianna ittes !!

💜✨

Juu, et oo ainut. Meitsi tääl potee samaa ongelmaa :)

joo

olin tollasessa kaverisuhteessa jotain 5 vuotta. Ei päättyny hyvin…

kannattaa vaa oikeesti vaihtaa kavereita. Mulle se oli tosi vaikeeta enkä oikeestaan tuntenu ees mun muita luokkakavereita. Loppujen lopuks kaikki meni hyvin ja olin niiden kaa paljon onnellisempi.

tsemppii! ❤️

010tyttö

Noin oli ei oo enää triot ei yleensä toimi mut jos löydät itelle bestiksen jonka neki huolii mukaan teidän porukkaan ni sitä voisit kokeilla yleensä neljän porukat toimii koska niissä on kaks kaksikkoa jotka on bestikset ni kaikille on kaveri
Sori jos tästä ei ollut mitään apua

Merenaallot

Minulla oli kerran tämmöinen sama ongelma. Yritin olla kiltti ja hyvä ystävä. Mutta tuntui aina että olin kolmas pyörä ystävilleni. He olivat kahdestaan, kävivät shoppailee kahdestaan eikä meinanneet minua ottaa mukaan onneksi kolmas kaveri sanoi heille että minut pitää ottaa mukaan. He onneksi ottivat minut mukaan sitten. 😊 Mutta loppujen lopuksi väsyin. Olin henkisesti väsynyt kun kuuntelin heidän huoliaan koko ajan. Tuntui kuin olisin ollut terapeutti. Lopulta kävi niin että jätin nämä ystävät kavereistani pois. Koska minulla oli paha olo. 😥 Ajattelin että ansaitsen parempaa. Sen jälkeen sain uusia ystäviä. Tietenkin välillä pelkään että entiset ystävät puhuvat minusta selän takana pahaa. Mutta haluun luottaa heihin etteivät he alennu semmoiseen hommaan. He varmasti ovat jatkaneet elämää eteenpäin niinkuin minäkin 😊

Pusheli Pasheli

Musta tuntuu et kolmen hengen ystävyyssuhteet ei kunnol koskaan toimi..
Idk kerron nyt tämmösen random stoorin niin joo toivon et voitte auttaa😭
Meidän luokal oli ennen semmonen erottamaton tyttökolmikko (en siis itse kuulunut tähän) . Ne oli aina yhes mut sit kaks niistä alko kiusaamaan sitä ja kutsumaan sitä tahallaan homoks ja haukkumaan sen ulkonäköö. Siis lopulta tää kolmikko ja jakautu kahteen bestikseen ja yhteen kiusattuun.
Tätä kiusaamist oli sit jatkunu pari kuukautta, ehk puol vuotta, ja tää kiusattu yritti itsemurhaa. Tää kiusattu oli mun entinen tosi hyvä ystävä ja tiesin et hän oli ollut jo jonkin aikaa itsetuhoinen. Nyt sen on laitoksella ja en tiedä mitä tehä kun se tulee takas kouluun😭
Me ei kunnol enää olla ystävii mut idk..😭
Helpp

Se kolmas pyörä

Hei siis ensinäki kiitos kaikki jotka ootte laitellu tänne! Nyt on itellä menny näitten tyyppien kaa yllättävän hyvin!!( nyt ku sanon näi ni alkaaki menee varmaa ihan perseelleen) ja sulle joka laitoit tosta et oli alettu kiusaa jne etkä tiiä mitä tehä ni mä ehkä menisin sit juttelee sille tyypille ku se tulee kouluun! Tai josset uskalla ni tyylii jos sulla on sen snäppi ni sit sillee:)

dwarfmf

GG hylkäsin ne ku kaikki puhu toisistaan pashaa

slay

Olin samassa tilanteessa koko yläasteen mutta sit lopetin olemasta niiden kanssa ja tuli paljo parempi fiilis. ei tarvinnu olla kolmantena pyöränä ja miettii mitä ne puhuu selän takana. ei tarvinnu enää ns pinnistellä ja pitää kynsin hampain kii siiä kaverisuhtesta etä pysyis siinä mukana. sen jälkee oli oli helpottunu fiilis. etin seuraa muualta tai olin yksin. mieluummin se ku paska kaverisuhde

Juu

Olin koko yläasteen (7-9-luokat), mielestäni se omalla kohdalla toimi erittäin hyvin. Sille vain kävi sellainen luonnollinen hiipuminen sitten peruskoulun jälkeen kun yksi meistä lähti muualle ja kaksi päädyttiin samaan lukioon mutta eri luokille ja löydettiin molemmat uusia kavereita.

Crazy_girl

Siis mul on toi tilanne nyt jo jatkunu monta vuotta. Enne mulla oli paljon hyvii kavereita (koska olin liian kiltti ja mukauduin aina toisten haluihin et millane mun pitää olla). Nykyää mun kaks ”parasta” kaveria on alkanu vaa puhuu musta jaskaa selän takana ja syyttelee mua aina kaikesta mitä en ees oo tehny. Ja sit jos on joku parityö ni ne on aina kahestaa ja mun pitää ettii muuta seuraa. Esim vähä aikaa sitte oli joku ryhmätyö missä sai olla kolmen ryhmiäki ni ne vaa sano mulle ihan pokalla et mee jonnekki muualle. Sit ne haukkuu mua iha päi naamaaki. Musta on tullu epävarma niitten takii. Oon 170cm pitkä tyttö ja ne haukkuu mua kirahviks yms. Mä oon aina ollu sellane ns. hyvällä itsetunnolla varustettu (tai siis esittäny sellasta) mut nykyää mun on tooosi vaikeeta yrittää pysyä kasassa. Tässä ei oo ees läheskää kaikki mitä ne on tehny. Ja välil siihe osallistuu muutki. En jotenki osaa myöntää ittelleni et tästä on tullu oikeesti kiusaamista mua kohtaan. Tää on nyt eka kerta ku ajattelen sen oikeesti kiusaamisena… Sit välillä ne esittää ihan super kivoja ja uskon niitä joka kerta ihan sinisilmäsenä. Tää on aika vaikeeta kirjottaakki mut en uskalla\osaa kertoo KENELLEKKÄÄ. Mut sellane trio mulla.

Vastaa aiheeseen: Kolmen hengen kaverisuhteet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top