anonyymi 13v

moi! pitkän mietinnän jälkeen oon tullut siihen tulokseen, että haluisin korvareiät. oon selaillu paljon keskusteluja tästä aiheesta, varsinkin siitä, että kannattaisko ottaa ampumalla vai lävistämällä. tosi moni kritisoi amupumista, on kuulemma epähygieenistä & reiät menee vinoon ja tulehtuu. mut lävistäminen sattuu varmaan paljon enemmän?
ne keillä on korvareiät, nii kertoisitteko miten otitte ja onko tulehtunu yms, kiitos jo etukäteen!

🤗

Hei ! 🤗

Mulla ei ole korviksia, mutta oon kuullut aiheesta.

Neulalla ei kannata tehdä, ne voi tulehtua.
Kannattaa otattaa ne ”pyssyllä”. Se ei kuulemma edes satu kovin paljon, on varmaan vaan lyhyt nipistys.

Mulla ei toki ole kokemusta, mutta oon kuullut sellaista.

Toivottavasti korvareikien ottaminen sujuu hyvin !

Tsemppiä ! 🤗

MoiMoiMiu

Mulla oli 1lk korvikset ja ne laitettiin ampumalla, se ei sattunu ainakaan. Nohh mun korvat oli ainakin tosi punaset parin viikon päästä.. Ja ne ehkä tulehtu. Mutta joo ottaisin ite lävistämällä, jos ottaisin vielä uuestaan. Jos aattelee ettei se satu, nii ehkei se sitten satu niin paljoa? :D

Sipsi

Ite otin ampumalla korvikset. Ei sattunu paljon. Jo 3 vuotta ollu korvareiät ja ei oo kertaakaan tulehtunu. Täytyy vaan putsata korvis välillä.

Moi

Ota ihmees korvikset. Äläkä usko noit kaikkii kauhujuttui vinoist rei’ist, epähygieenisyydest ym. Mä otin ekat reiät 9v synttärinä ”pyssyllä” jossai koruliikkees ja ei ollu epähygoeenist ja ei sattunu hirveesti (ne kyl tulehtu vähä mut se oli mun oma vika koska mä laitoin napit liia kireelle ja en muistanu desinfioida niit ;) sit mä ostin niihi sellaset rengaskorvikset ja oon nyt käyttäny niit 5 ja puol vuotta) oon just huomenna menos ottaa toiset reiät

Kata, verkk@ri

Moi,

Ampuminen on varmasti järkevin ja turvallisin tapa ottaa korvareiät :) tulehtuminen voi johtua esim. siitä, että ei huolehdi riittävistä korvareikien ja korvisten puhdistamisesta. :)

Vastaa aiheeseen: korvareiät?
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.