Siirry sisältöön
:)

Moi, oon 13-vuotias tyttö. Olen pienestä pitäen halunnut olla jääkiekkoilija ja urheilija, mutta jääkiekkoilijaa minusta ei tullut ja huomasin itsekin, että se ei ehkä olekaan lajini. Olen vuosia halunnut olla urheilija, koska pidän urheilusta paljon ja se on minulle tärkeää. En ole mikään kevyt painoltani, vaikka niin luulisi, kun urheilu kiinnostaa. Äitini on aina halunnut minusta kuulantyöntäjää, koska olisin kai hyvä siinä. En suostunut työntämään kuulaa aluksi, mutta nyt suostuin. Aloitin kuulan sekä kiekon. Molemmat lajit ovat ihan mukavat. Olen vielä aloittelija ja mietinkin, että voiko minusta tulla enää mitään, kun olen jo 13v. Aina sanotaan, että kaikki pitäisi aloittaa jo taaperona, että pärjää. Kun nyt unelmani saattaa toteutua, tuleeko sille sellaista jatkoa, kuin haluan, vai olenko myöhässä?

Lehmäkala ( – – )

Hei.
Et ole.
Harrastuksessaan voi tulla hyväksi missä iässä tahansa, jos kunto ja tarmo riittää.

Minä [osa nimimerkistä poistettu]

Riippuu lajista. Jos ois joku ”taitolaji” kuten vaikka jääkiekko, skeittaus tai pesäpallo nii ehkä sillon ois hyvä alottaa mahollisimman pienenä, mutta mä ainaki uskon, että jos laji on kuula tai kiekko, nii varmasti kovalla treenillä voi tulla hyväksi, vaikka alottaa vasta 13v.

Lotta, verkk@ri

Hei! Jokainen aloittaa kiinostuksen kohteen silloin kun se kohta tulee mahdolliseksi. Ei se haittaa mitään vaikka aloititkin harrastukset tossa iässä. Voit kehittyä silti harrastuksissakin. Saat varmasti unelmat toteututtua jos haluat ja teet niiden eteen töitä💪🏻 Ikinä ei ole liian myöhäistä unelmien toteuttamiseen! Et ole siis myöhässä, että saisit ne unelmat todeksi.

12 vee tyttö

Rippuu hiukan lajista mitä haluaa aloittaa esimerkiksi jalkapallo ei ole tuossa iässä liian myöhäistä. Itellä yleisurheilusta ei ole kokemusta mutta en usko että et pärjäisi.

Joo tota noin nii

Moikka! Aloitin yleisurheilun vasta 15 vuotiaana ja itekin mietin, onkohan tässä mitään järkeä. Kuitenkin ymmärsin, että kaikkea ei tarvitse heti osata eikä kehittyminen katso ikää. Enemmän siinä merkitsee oma tahto ja motivaatio. Itsellekin urheilu on lähellä sydäntä ja suurin haaveeni olisi joskus olla huippu-urheilija. Vielä jää nähtäväksi toteutuuko se ikinä ja jos toteutuu, niin missä lajissa. Haluan pitää kaikki ovet avoinna siltä varalta, että motivaatio lopahtaa yu:hun.

🤗

Moikka ! 🤗

Harrastuksen voi aloittaa missä iässä vain.

Ala ihmeessä harrastaa kuulantyöntöä ja jääkiekkoa jos haluat !
Ne ovat kuitenkin kumpikin urheilulajeja, jotka varmaan vievät paljon aikaa. Jos susta jossain vaiheessa alkaa tuntumaan, että et ehdi molempia, kannattaa varmaan joko vähentää toista tai lopettaa toinen. Tai jos harrastat sitä, jonka aiot lopettaa, urheiluseurassa, voit vaikka lopettaa sen urheiluseurassa harrastamisen ja harrastaa sitä muuten vaan.

Tsemppiä ! 🤗

Julle

Moikka!
Oon tällänen 13v täytän elokuussa 14v ja oon nyt innostunut jalkapallosta ja haluaisin aloittaa sen harrastan jo ennestään pesäpalloa ja muodostelmaluistelua ja mietin tässä oonko ”liian vanha” aloittaakseni sen?

HiLe

Ainakin mä oon alottanut 6 vuotiaana muodostelmaluistelun ja lähiaikoina jääkiekon tyttöjen junnujoukkueessa.

Koskaan ei oo myöhästä alottaa. 🏳️‍🌈❤️

Vastaa aiheeseen: Koska on liian myöhäistä aloittaa harrastus?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top