Koska on liian myöhäistä aloittaa harrastus?

:)

Moi, oon 13-vuotias tyttö. Olen pienestä pitäen halunnut olla jääkiekkoilija ja urheilija, mutta jääkiekkoilijaa minusta ei tullut ja huomasin itsekin, että se ei ehkä olekaan lajini. Olen vuosia halunnut olla urheilija, koska pidän urheilusta paljon ja se on minulle tärkeää. En ole mikään kevyt painoltani, vaikka niin luulisi, kun urheilu kiinnostaa. Äitini on aina halunnut minusta kuulantyöntäjää, koska olisin kai hyvä siinä. En suostunut työntämään kuulaa aluksi, mutta nyt suostuin. Aloitin kuulan sekä kiekon. Molemmat lajit ovat ihan mukavat. Olen vielä aloittelija ja mietinkin, että voiko minusta tulla enää mitään, kun olen jo 13v. Aina sanotaan, että kaikki pitäisi aloittaa jo taaperona, että pärjää. Kun nyt unelmani saattaa toteutua, tuleeko sille sellaista jatkoa, kuin haluan, vai olenko myöhässä?

Lehmäkala ( – – )

Hei.
Et ole.
Harrastuksessaan voi tulla hyväksi missä iässä tahansa, jos kunto ja tarmo riittää.

Minä [osa nimimerkistä poistettu]

Riippuu lajista. Jos ois joku ”taitolaji” kuten vaikka jääkiekko, skeittaus tai pesäpallo nii ehkä sillon ois hyvä alottaa mahollisimman pienenä, mutta mä ainaki uskon, että jos laji on kuula tai kiekko, nii varmasti kovalla treenillä voi tulla hyväksi, vaikka alottaa vasta 13v.

Lotta, verkk@ri

Hei! Jokainen aloittaa kiinostuksen kohteen silloin kun se kohta tulee mahdolliseksi. Ei se haittaa mitään vaikka aloititkin harrastukset tossa iässä. Voit kehittyä silti harrastuksissakin. Saat varmasti unelmat toteututtua jos haluat ja teet niiden eteen töitä💪🏻 Ikinä ei ole liian myöhäistä unelmien toteuttamiseen! Et ole siis myöhässä, että saisit ne unelmat todeksi.

12 vee tyttö

Rippuu hiukan lajista mitä haluaa aloittaa esimerkiksi jalkapallo ei ole tuossa iässä liian myöhäistä. Itellä yleisurheilusta ei ole kokemusta mutta en usko että et pärjäisi.

Vastaa aiheeseen: Koska on liian myöhäistä aloittaa harrastus?
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.