Siirry sisältöön
yksinäinen

Moi olen 17-vuotias tyttö joka menee kohta lukion toiselle luokalle. Ensimmäinen vuoteni meni täysin penkin alle. Menin uudelle paikkakunnalle uusien kavereiden toivossa, mutta eihän se mennyt niin kuin omassa päässä suunnittelin. En saanut yhtään hyvää kaveria koko lukuvuonna. Kyllähän minä tulen kakkien kanssa toimeen mutta kukaan ei ole tullut oikein koskaan kunnolla juttelemaan. Tosin voisinhan minäkin mennä ja yrittää tutustua muihin mutta en ole sellainen luonne että menen melkein tuntemattomille juttelemaan. Mutta se ”kavereista”. Viime syksy meni koulussa ihan hyvin ja sain ihan hyviä numeroitakin mutta kun en niitä kavereita saanut ei oikein napannut se koulukaan ja rupesin lintsaamaan. Ja lopulta lintsasin melkein koko viimeisen kurssin. Jotenkin tuntuu että tämä on kauhean epäselvästi kerrottu mutta sainpahan asiaoita pois omasta päästä. Ja niin vanhempani eivet tiedä lintsaamisesta mitään, osasin valehdella koulussa opettajille niin uskottavasti että kaikki uskoivat kaikki selitykseni. ja sama kotona kun tulin kotiin ja kysyttiin miten meni koulu niin vastasin ilmeisesti todella uskottavasti. Tää jotenkin helpotti todella paljon kirjoittaa tänne.

Kata

Hei sinä! <3

Upeaa, että uskalsit avautua tänne nuortennettiin. Se helpottaa oloa, kun saa jakaa ahdistavat ajatukset jonkun kanssa. Ei ole niin pientä asiaa, jonka vuoksi et voisi ottaa yhteyttä nuortennettiin. Mahtavaa, että löysit tänne!

Todella ikävä kuulla, että sinulla on paha olla koulussa ja olet yksinäinen. Älä kuitenkaan murehdi enää viime lukuvuotta vaan keskity tulemaan. Asiat kyllä järjestyvät. Olisiko koululla joku mukava aikuinen, jolle uskaltaisit kertoa tilanteesta? Koululla aikuiset ovat siellä juuri sinua varten, heidän työnsä on auttaa niin että jokainen pystyy käymään koulua.

Paljon tsemppiä syksyyn!
-Kata

Vastaa aiheeseen: Koulu alkaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top