Siirry sisältöön
🙂

Moi, meen kesäloman jälkeen 8-luokalle. Mun koe arvosanat on aika huonoja yleensä 5 tai 6, vaikka luen niihin tosi paljon ja vaikka yritän kaikkia juttuja et muistaisin paremmin nii en vaa muista niitä asioita mitä kokeessa kysytään. Miten muistaisin asioita kokeissa paremmin?

9lk poika

Jos oikeasti yrität koulussa ja arvosanasi jäävät tuolle tasolle kannattaa mennä juttelemaan jollekkin kuraattorille tms. Kyseessä voi olla jonkinasteinen oppimisvaikeus..
Seuraavilla asioilla sain itse kohtuullisen 9.4 ka. Päättötodistukseen: kuuntele tunneilla ja tee tehtävät sekä pyri olemaan aktiivinen, tee kotitehtävät edes niin että saat merkinnän siitä, että ne on tehty, kysele olennaisia kysymyksiä, näin voit oppia ja opettaja näkee kiinnostuksesi, sen lisäksi iltaa ennen koetta paneudu aiheeseen, luet kappaleet läpi ja kirjoitat jokaisesta kappaleesta asiat joita et vielä osaa ylös. Kavereiden kanssa kannattaa vielä edellisenä tai koepäivänä kerrata suullisesti asioita.

Joku ihminen

Moi! Mä oon muistanu asioita kokeessa hyvin sillä et oon ladannut puhelimeen sovelluksia joihin kirjoitat ite vaikka enkun sanat suomeksi ja enkuks ja sit se sovellus tekee niistää ikään ku muisti kortteja ja sit ku sulle vaikka tulee se sana niin siin on monta vaihtoehtoo ja sit sun pitää ettii oikee. Sit toinen et jos sä et oo viel kokeillut niin hanki joku kiva vihko yms ja kivoja kyniä ja voithan sä hankkii jotain tarrojaki yms mutta niinku alat opiskelee ja teet siitä hauskempaa noilla kynillä yms niin sillä tavalla saattaa jäädä mieleen. En tiiä onko näistä apua mut toivon et on. Tsemppii!💗

Poeka

Itellä toimii aika hyvin se että on vaan aktiivinen tunneilla, ja tekee hommat huolella. Mun ei sit tarvi lukee kokeisiin, mut on varmaan aika yksilöllistä. Itellä siis 8lk takana.

Vastaa aiheeseen: Koulu arvosanat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top