Siirry sisältöön
Esmeralda

Olen kiusattu koulussa eikä kukaan ole tukenani muutakuin vanhemmat ja yksi ystävä joka ei enään edes välitä minusta kunnolla..Minua haukutaan kierosilmäksi koska silmäni menevät välillä kieroonolen ollut kiusattu 1 luokasta asti luokka toverit (Pojat)haukkuvat minua kierosilmäksi joskus myös tytöt tunnen olevani yksinäinen ja sitten vielä kun olen kavereitani niin sitten toinen kaveri soittaa ’voitko olla’ sanon en nyt kun oon jotain ketä oon sitten se suuttuu D: ja sitten mielikuvitukseni alkaa laukkaa alan miettiä että mitä seuraavana koulu päivänä tapahtuu ja laittaako se huhuja minusta esim..Vähän se on kierosilmä enkä saa asialle loppua.En uskalla aina kertoa opettajalle tai äitille,isälle kavereille en kehtaa puhua koska muuten asiat menevät vain eteenpäin. T:Esmeralda.

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Kiusaaminen on vakava asia, joka johtaa jälkensä vielä pitkälle. Kerro siitä heti luotettavalle aikuiselle, kuten vanhemmille, opettajalle, kuraattorille tait terveydenhoitajalle! Kiusaajilla voi usein olla itse jotain ongelmia, koska eihän kenellekkään kiusaamisesta hyvä mieli oikeasti tule.

Älä välitä kiusaajien kommenteista, olet varmasti hyvä ja kaunis juuri tuollaisena. Yritä huomioida itsessäni niitä asioita mistä pidät, äläkä välitä niistä kommenteista mitä muut sanovat. Voisivatko he olla kateellisia esimerkiksi hiuksistasi tai jostain muusta, ja siksi kiusaavat silmistäsi?

Puhuminen auttaa usein ongelmiin, hienoa että olet rohjennut kirjoitaa tänne. Mene rohkeasti myös puhumaan jollekkin luotettavalle. Elämä on täynnä pahuutta ja kamalia sekä tylsiä asioita, mutta nauti elämän hyvistä hetkistä ja asioista ja elä täysillä!

Tässä vielä linnki meidän verkk@reiden tekemään videoon jos et ole sitä vielä nähnyt: http://www.mll.fi/nuortennetti/mielenterveys/nuorelta_nuorelle/nuorten_tekemat_jutut/kelpaanks-ma/

Rauhallista Joulunaikaa! -Sartsu

Vastaa aiheeseen: Koulu kiusaaminen,rauhaan jättäminen.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top