Siirry sisältöön
.

Oon 13v poika (7 luokka). Koulu on alkanu tuntua todella raskaalta koska joka päivä on 6-7h koulua. Luokassa melutaan ja ei ole minkäänlaista työrauhaa. Luokkalaiset myös usein kiusaa mua. En näe koulussa välitunnilla kavereita koska hän on vuotta ylemmällä luokalla ja meidän välitunnit on eri aikaan. Mulla ei oo enään mitään motivaatiota käydä koulussa. Yksi syy siihen on se että pitkän koulupäivän jälkeen on paljon kotitehtäviä. En kerkeä koulun jälkeen nähdä kavereita koska pitää tehdä kotitehtäviä. En myöskään ehdi tekemään peliä joka on mun ja kaverin harrastus. Oon puhunu vanhemmille että koulu oikeesti tuntuu liian raskaalta ja kotitehtäviä on liikaa. Mulle vaan vastataan että ”ei se mitenkään voi olla liian raskasta ja jos on niin sut täytyy laittaa johonki sairaalakouluun”. Motivaation puute näkyy myös koulu menestymisessä. 6 luokalla sain aina 9 tai 10. Tänä vuonna saan kokeista 4-7.

moms spaghetti

onko teillä terkkaria tai kuraattoria koulussa, jonka kaa voisit jutella:)?
musta tuntuu että heillä ois joitain vinkkejä.
tiiän miltä tuntuu ku motivaatio puuttuu, en mäkään enäö jaksa koulua ku oon nii masentunu:(
mä oon monesti miettiny, että miten mä jaksaisin seuraavan koulupäivän, tai että luovutanko vaa ja esitän kipeetä.

Lisa, verkk@ri

Hei nimimerkki . Oon pahoillani siitä että sun vanhemmat eivät ymmärrä sun tuskaa. Kaikilla on se oma raja, kuinka paljon jaksaa. Ei oo ollenkaan kiva, että et pysty näkemään kavereita. Mietin et voisitko kysyy opettajalta jos voisit saada lisäaikaa tehtävien kaa? Eikä myöskään oo maailmanloppu jos tarviit enemmän apuu tai tukee koulutehtävien/koulun suhteen. Jos vanhemmillesi sopii voisit joskus tehdä yhessä kavereitten kaa läksyjä, niin pystytte näkemään silloin samalla. Oon saanut monta kertaa huonompia arvosanoja, joten haluun sanoa et se ei määrittele sua eikä pitäisi olla maailmanloppu.

Oot tosi tärkeä ja kaiken ilon arvoinen ihminen, eli toivon että nää asiat eivät pilaisi sitä. Tsemppiä!

Flikkkkaa09

Mee jutteleen jollekkin<33 tsemiii❤️❤️😘❤️❤️❤️❤️😘😘😘❤️❤️❤️

Omena

Ymmärrän et koulu voi tuntuu välil raskaalta kosk itelläki koulumotivaatio on lopahtanu välil mut kyllä siitä selvisi ja kannattaa vaa puhuu lisää sun vanhempien kaa

Pokemon!!

Paina paina!! Tsemppii!✨

Vastaa aiheeseen: Koulu on liian raskasta ja vanhemmat ei ymmärrä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top