Siirry sisältöön
P. Oika 12V

Kertokaa tänne hauskoja koulu tarinoita esim. Kauppaan karkaamisista ja mokista mitä ootte tehny, haluisin lueskella niitä ja saada hyvät naurut.😃

13 v poika

No kerran housut repes takaa ku yritin vetää spagaatin.
Aika läppä

Joku ihminen

moii! Tää ei oo ees hauska mut joo. Olin menos tai tulos vessasta ( varmaan tulos ) niinku olin jo luokan sisäpuolel ja olin laittamas ovee kiinni niin sen oven kahva irtoaa siit ovest. Se ei ollu kovin noloo (onneks) mut joo. Ehkä tää naurattaa jotaki(:

Tyttö

No siis meijän rinnakais luokkalaiset oli nähny yhen meijän luokkalaisen Mainin(nimi muutettu) tulevan vessasta vape kädessä. No ruuan jälkeen Maini meni vessaan sitten kaikki muut tytöt seiso siinä vessan oven edessä. Kun Maini tuli ulos vessasta kaikki ulkopuolella seisoneet oli hämmentyneitä ja nolostuneita. Sitten Maini kysy:-Onks jotain mitä mun pitäs tietää?😂
Se kuulosti todella huvittavalta. Sitten kun Maini lähti luokkaan pari muuta tyttöö meni haistelee sitä vessaa, siellä oikeesti hais vapelle. Maini jäi kiinni ja sai jälki-istuntoa.

Tommonen tuli mieleen. Onko muilla muita?

Meikä mandoliini olen juu

Tää on aika perus mut talvella kelasin frendin kaa et voitas mennä vessaan välkäks koska on kylmä, joten katottii vaa et ei oo välkkävalvojii ja mentiin samaan vessaan, katottii siin vhä aikaa puhelinta ja kuultiin ku yks opettaja käveli ohitte (btw vessojen vieressä on lappu ”vessaan 1 henkilö kerrallaan!”) Ja no vhä ennenku välkkä loppu avattii ovi ja tultii pois mut se sama opettaja kuuli ku mä ja frendi puhuttii siel vessas ja se nojas just sen oven vieres seinään ja heti ku aukastiin se ovi se sano ”Se olis wilmamerkinnän paikka” ja alettii vaa nauraa ja oltii ”voi v**tu”

P. Oika 12V

Kiitti viesteistä, sain hyvät naurut 😂 toi vessa juttu oli aika hauska.

Vastaa aiheeseen: Koulu stoorit ja koulu huhut. Yms.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top