Siirry sisältöön
.

Päivää! 8lk on tähän asti menny todella huonosti. Mulla ei oo yhtään motivaatiota kouluun ja mua ahdistaa siellä oleminen todella paljon. Lintsaan osan oppitunneista joka päivä. En pysty tekee mitään tehtäviä mitä mulle annetaan. Mua myös kiusataan koulussa todella paljon ja se on jatkunut koko yläasteen ajan. Isoin ongelma on se että tiedän että tuun jäämään luokalle jos tää jatkuu. Oon saanu nelosvarotuksia ja tiiän et mun on ihan pakko parantaa mut se stressaa todella paljon kun en vaan jaksa / pysty. Oon kertonu tästä mun vanhemmille mutta ne ei ymmärrä ja ne on jatkuvasti vihasia mulle ku koulu menee huonosti. Tää ärsyttää ja ahdistaa todella paljon eikä mua enään ees kiinnosta asiat joista ennen tykkäsin. En voi vapaa ajallakaan keskittyy mihinkään. Mä koulun jälkeen aina meen omaan huoneeseen enkä tee läksyjä ja oon siellä loppupäivän todella ärsyyntyneenä. Oon yrittäny nukkua mahollisimman kauan viimeaikoina mut oon silti aina väsyny enkä voi keskittyy mihinkään. Onks kellään ideoita mitä mun pitäis tehä koska oikeesti vihaan tätä ja sori et tästä tuli aika pitkä xD

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Koulu stressaa todella paljon

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top