Siirry sisältöön
4 luokalle!

Hei! Eli mä olen 10 vuotias tyttö, olen menossa siis 4 luokalle. Ja mua stressaa ihan hemmetisti koulun alku, niin olisko kenelläkään vinkkejä, kuinka vähentää stressiä? Koska mä oikeesti kaipaisin vinkkejä!

Outotyttö

Mä meen nyt vitoselle ja voin sanoo, että 4-luokka on ollu tähänmennessä paras luokka, joten älä turhaan stressaa. En tiiä mitään vinkkii mut ota vaan rennosti.

Hauskaa koulunalkua!:)

Nimetön

Sun ei kannata stressata 4 luokkaa, koska… no mulla ei oo hirviän hyvää syytä mutta sentää et oo vielä 7 tai 9 luokalle menossa ja 4 luokka on vielä helppo luokka. Jos stressaa nii puristele stressi palloa tai puhu sun stressistä sun vanhempien tai parhaimpien kavereitten kaa.

:)

Ei tarvii jännittää ollenkaa!
Ite oon menossa nyt 8-luokalle ja aina pienempänä muakin jännitti koulun alku tosi paljon. Sä näät taas sun kaverit ja kyllä se koulu siitä taas lähtee hyvin käyntiin!
Soita vaikka jollekkin sun kaverille jonka kanssa oot samalla luokalla ja meette yhessä kouluun ekana päivänä :)

Kata

Hei!

Pahoittelut, kun olet joutunut odottamaan vastausta näin pitkään. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin. Älä epäile laittaa viestiä nuortennettiin, jos on asioita mitkä painaa mieltäsi. Kouluun liittyvää stressiä ja ahdistusta voi helpottaa puhumalla siitä mukaville aikuisille sekä ajattelemalla kaikkia kivoja asioita mitä elämässä on. Tee vapaa-ajalla jotain mielekästä sekä yritä saada nukuttua hyvät yöunet. Tsemppiä! :)

CRAZYdude

Joo, 5-luokka on hieman rasittavampi, tiedän, aineita tulee lisää. Tää viesti on hieman myöhässä, pahoitteluni, mutta 4-luokka oli minunkin mielestä ihan paras, jopa kavereiden osalta. Tsemppiä ja voimaa :D Toivoo CRAZYdude

CRAZYdude

I DON’T CARE, I LOVE IT <3

CRAZYdude

HEYOO

Vastaa aiheeseen: Koulu & työ

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top