Siirry sisältöön
jokunen

Terve :D
Mulla alkaa ens viikon perjantaina koulu-uinnit ja mua ahdistaa nyt aika paljon. Syy on siinä, että mulla pitäis just sen päivän jälkeen alkaa menkat, mut pelkään että ne tuleekin päivää aiemmin sillon uinnin aikana.
Saako uinnin skipata jos on menkat? Onks teillä kokemuksia tästä?
Jos saan skipata ne, niin todennäkösesti joudun vaan istumaan jollain uimahallin penkillä, ja mua vähän ahistaa että pojat tajuaa että mulla on menkat.
Toivon että ymmärrätte :D

Spageli✨

saa skipata, sano vaa että sul on menkat. ku mul oli menkat ku oli koulu-uintii nii jäin koululle joidenki rinnakkais luokkalaisten kaa.

Tyttö010💋

Moi!

Meidän koulussamme on ihan normaalia skippaa koulu-uinnit jos on esim menkat.
Eikä kyllä pojat yleensä tajua että juuri sinulla olisi menkat.🥰
Itse olen skipannut koulu-uinteja juuri menkkojen takia😘
Kyllä ihan sata varmasti saat skippaa koulu-uinnin!

Ei se noloa ole! Tsemppii😍

Nimetön

Meillä oli koulu- uintia viime vuonna ja mulla oli sillon menkat ja sanoin siitä opettajalle , sit menin auttaa ja kattoo ku muut ui ja sain keksii niille tekemistä! Mut en tiiä onks muualla sit erilaista mut kyllä menkkojen takia saa jäädä pois! Kannattaa myös sanoo vaiks sun äitille et se voi ” vahvistaa” sen sun liikkaopelle ni varmasti uskoo!

saunatonttu

Saa skipata menkkojen takia, mut toki meillä vanhemman piti laittaa aina opettajalle viestiä etukäteen, mutta ei ne opettajat kyllä voi pakottaakaan uimaan jos on menkat
Ja me jouduttiin kävelemään sen uimahallin läheistöllä, mut en tiiä millanen käytäntö teillä on
Tsemii :)

🌹✨010 tyttö✨🌹

Omg. MULLA. ON. IHAN. SAMA, ONGELMA. siis niiden pitäis aina alkaa tyyli 9päivä siinä kuussa tai 10pvä. Mutta joskus se pettää mut ja nolla täysin koulussa, kun yhtäkkiä alkaakin 5pvä. Ja mulla on 6.5 uintia niin en tiiä uskallanko mennä.

nimimerkki

meillä on koulu-uinti seuraavalla luokalla, ja puolet meiän luokasta aikoo skippaa uimisen. jos sulla on menkat sä voit sanoo sun opelle ja vaikka pyytää jotain kaveria skippaamaan uinnin sun kanssa

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou!

Ton takia en mieti millon on seuraavan kerran menkat. Ei tarvii stressata niin paljoo. Oikeestaan en oo juuri koulu-uinnissa käynytkään mutta kuitenkin.

Mul on ollu siis menkat jo kohta 4vuotta enkä oo laskenu, ku viee vaan turhaa aikaa miettiä. Mutta en suosittele teiän tekevän niin. Ite oon vaan tosi laiska ihminen😅!

Ciaó!

jokunen

okei, kiitos kaikille vastauksista :)

Vastaa aiheeseen: Koulu-uinneista

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top