Siirry sisältöön
Anonyyminä pysyttelevä

Siis mua ahistaa ihan sikana tulevat koulu-uinnit. Oon cis tyttö mutta sukupuoleltani enemmän nonbinary kun olen asiaa miettinyt. Joka tapauksessa oon 13 eli 7lk. Meillä on siis tulossa koulu-uinnit ja rakastan uimista ja mulle ei ennen oo ollu ongelma olla uimapuvussa mutta nyt ahdistaa olla vielä ALASTI siellä. Sain paniikkikohtauksen asiasta ja vieläkin enemmän ahdistaa kun olen rutiineja rakastava ja haluan tietää kaiken etukäteen ja ei vielä edes tiedetä milloin on meidän koulu-uinnit. En oo ulkona kaapista vieläkään muunsukupuolisena koska en uskalla. Myös oman kehonkuvan kanssa on ongelmia muutenkin kuin sukupuolen puolesta. Apua jooko 😭

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Anonyyminä pysyttelevä,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Joku

Joo tuttu asia, itekki oon ”tyttö” mut oikeesti oon gender fluid tai joku semmone en es tiiä. Kuitenki en tykkää yhtään omasta kehostani ja on muutenki tarpeeksi ahistavaa elää tälläsenä ni sit pitäis olla viel muitten edessä alasti tai jossain uimapuvussa/bikineissä, joo ei! Oon enemmän maskuliininen ja haluisin olla poika ni joo voitte kuvitella että en kyllä oo menossa koulu uinteihin varsinkaa ku en oo tullu kaapista kellekkää. Mun mielestä koulu uinnit pitäis poistaa kokonaan, suurimmalle osalle nuorista ne aiheuttaa vaan suunnattoman määrän ahistusta joka ei oo kiva juttu. Voispa vaa aikuisetki ymmärtää millasta se on nuorille ja poistaa ne tyhmät uinnit tai sit ne vois olla vapaaehtosia et ne jotka oikeesti haluu ja joilla ei oo mitään ongelmaa tai paineita kyseisten asioitten kanssa ni sais mennä sinne uimaa jos ite haluu. Mun mielipide ja kokemus vaa juu moikka ja tsemppiä kaikille!!!

Vastaa aiheeseen: Koulu-uinnit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top