Siirry sisältöön
Se 4lk tyttö joka inhoaa koulu-uintia

Hei. Oon 10v tyttö (kohta 11v) ja en halua koulu-uintiin…
Meidän koulussa on kolme kertaa koulu-uintia ja ne kaikki kerrat on peräkkäisinä viikkoina.
Ahdistaa mennä sinne, koska mulla on jo alkanut näkyä murrosiän merkkejä, esim. rinnat alkanut kasvaa pienesti mutta sillain että jos on kireä t-paita niin se näkyy, sitten mulla on myös alkanut tulla vähän karvoitusta alapäähän.
En halua että muut luokkalaiseni saavat vielä tietää että minulla on jo pieniä murrosiän merkkejä, sillä tietääkseni vain alle puolilla luokkani tytöistä on murrosiän merkkejä.
Joten voitteko kertoa miten mun ei tarviis mennä koulu-uintiin??😭😭
Menkat mulla ei oo vielä alkanut niin en halua käyttää sitä tekosyynä enkä halua esittää kipeää…

gold rose

uskon että varmasti monella muullakin on jo alkanut murrosikä ja jos ei ole niin varmasti alkaa ihan pian. murrosikä on ihan normaalia ja sitä ei tarvi hävetä.
muistan kyllä että mua itteeki vähä ahisti mennä sinne sillon 5-6lk ku oli jo alkanu menkat yms mut lähinnä sen takia että siellä oli siis 1-2lk meijän kaa samaan aikaan.

Tyd

Mitä pahaa siinä on, että murrosikä on alkanut? Kaikilla se alkaa jossain vaiheessa. Mitä se haittaa, vaikka muut näkee?

Joku :)

Moikka! Ymmärrän ton ihan täysin et oo todellakaan yksin! Oon itekki tyttö, en haluu kertoo minkä ikäinen mut sanotaan nyt et vähän alle 15 ja mulla oli 10 vuotiaana ihan toi sama tilanne. Mulla alkoi murrosikä paljon muita aikaisemmin ja mua ahdisti koulu-uinnit, koska pelkäsin et pukkarissa tai suihkussa joku mun luokkalainen tyttö olis silleen et ”Miks sulla on sitä ja tätä” vaikka kaikki mun luokan tytöt onkin mun kavereita. Mut on täysin normaalia et murrosikä alkaa 10 vuotiaana ja suurimmalla osalla alkaakin yleensä siinä 10 vuoden paikkeilla, eikä murrosiässä oo mitään hävettävää, koska se tulee kaikille ennemmin tai myöhemmin ja meillä molemmilla se tuli vähän ennen muita eikä se haittaa mitään vaan se on ennemminkin asiaa josta voi olla ylpeä! Se milloin murrosikä alkaa on täysin yksilöllistä. Mun neuvo sulle olisi et mene vaan rohkeasti omana ihanana itsenäsi sinne koulu-uinteihin äläkä välitä muiden mielipiteistä! Tiedän et se on helpommin sanottu, kun tehty mut tiedän et pystyt siihen! Tsemppiä! ❤️❤️❤️

Minä vaan

Moi ihana <3 oon 14v tyttö ja ei tarvi huolehtia yhtään rakas! Jos et oikeesti oikeesti pysty mennä sinne niin tottakai voit sanoa opelle että jalkaan sattuu tai päätä särkee yms yms yms… mutta ihan oikeesti sun ikäsenä mulla oli ihan sama huoli mutta ei se ollukkaa yhtään paha :) kyllä kaikki sun kaverit ymmärtää eikä kehon muutoksille voi yhtään mitään, ne käy kaikille. Sä selviit kyllä <3

Joku

Sama😭vinkkinä ota huppari ja laita uimapuku päälle ennen suihkua. Älä meen saunaan sil sit opet pakottaa sut uudestaan suihkuun. Mene kokoajan kun oot alasti pyyhe päällä. Koita kestää mulla sama t. Vitosluokkalainen

Hjuman

Mulla oli samantapainen tilanne sun ikäisenä. Luulin, että se olis jotenki noloa ja olisin jotenki esillä siinä ku riisutaan. Oikeasti kukaan ei ees tainnu kattoa muhun päin, tai jos vilkas, niin mitä väliä? Mulle tuli heti helpotuksen tunne, ku siinä pukuhuoneessa vain kaikki jutteli kavereilleen, eikä alkanu mitään vilkuilemaan. Näin itsekin, että osalla oli jotain murrosiän merkkejä ja toisilla ei, mutta en tietenkään erikseen katsonut muita. Tsemppiä, ei siellä mitään ihmeitä tapahdu.

Cavalier❤️‍🩹🐶

Murrosikä alkaa kaikilla jossain vaiheessa, eikä siinä ole yhtään mitään noloa. Se saattaa tuntua kamalalta, mutta ei se ole niin hirveää <3
Murrosiälle ei voi mitään, ja oot tosi rohkea kun uskallat jutella täällä :).

Vastaa aiheeseen: Koulu-uinti ahdistaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top