Siirry sisältöön
Sofi-possu

Moikka, oon pian ylä-aste ikäinen tyttö. Kerron tässä nyt eka ittestäni.

Nimi: Sofja
Ikä: melkein 13v.
Koulu: Ala-aste
Tuntomerkit: Pitkät punaiset hiukset, suklaanruskeat silmät, vaalea, hieman ruskettunut iho, kroppani on sellainen kuten mut olis luotu pitkän matkan juoksuun, aika pitkä ja hoikka.

No, se alko siitä kun tulin uuteen kouluu, eräs ärsyttävä poika, (vaikka Saku) on mun luokal, ja se niinku kiusaa mua sillee, et tänäänki se pudotti pallon mun päähän ku kävelin rappukäytävässä. Ei se sillee sattunu, mut itketti koko loppupäivän. Sit se niinku kuviksen tunnil heitti kynää mua päin, mut ei osunu, mut silti tuntu pahalta. Joo, ja sit ku olin ollu pois koulusta, ja en tienny mitä tuli läksyks, nii mul ol läksyt tekemät, ja sanoin siit opel, mut sit kesken tuntii se ”Saku” selosti koko luokal et ”Sofjal on läksyt tekemättä!”. Oli aika noloo. Ja sit viel koulun jälkeen jaettiin tarroja jos oli ollu kiltisti, ja Saku sai sen! Ja sit viel päivän päätteeks se Saku tuli sinne mis mä ja mun bestis oltiin ja sanoi ”Sofja ei osaa tehä tota!”. Joo, no sit koulu loppus. Ei mua sillee koulus kiusata, mut tää Saku on ottanu elämäntehtäväksee tuhota mun elämän! AUTTAKAA! …pliis…
T: Sofja

Ohcmoon

Itse olen ollut koulukiusattu jo ekasta luokasta asti, aina ties mistä syystä. mutta katsoen ikääsi, voin sanoa, että kun pojat ovat ihastuneita tyttöön he saattavat tehdä juuri noin :D tai sitten hän yrittää näyttää muille luokkalaisille olevansa kova tyyppi, ja näin saa sitten enemmän huomiota tytöiltä myöhemmin, usko pois.

Mitä itse tein tuommoisille tyypeille?
Kasvatin paksun nahan vaikka se aluksi oli todella, siis todella vaikeaa. Seuraavan kerran kun poika heittelee esineitä sinua kohti, sanot vaan kylmän viileästi kesken tunnin, että lopettaa, sillä et ole kiinnostunut hänestä. Ignooraa hänet täysin, tai hymyilet ooooiken leveästi, käännät kasvosi ja esität repeäväsi totaalisesti

jepsu

kerro aikuselle niin kyl se siitä

15 jätkä

Jos oisin sä sanoisin just näin
– saatanan hintti hanki elämä äläkä yritä pilata mun!!!
Jos sanot noin nii se jättää sut rauhaan

Urania

Tuo 15 jätkän juttu vois toimia…

Almukka

Mua ei oo kiusattu mutta mun kaveria on. Se aina otti sen henkilökohtasena ja poras mun olkapäähän koulunjälkeen. Yleensä se sano siitä opelle mut se ei auttanu mitään. Nyt myöhemmin se ei ota sitä vakavasti vaan aina kun joku vaikka huuta sille jotain, se esittää puhuvansa kännykkään. Tunneilla se ei välitä siitä ollenkaan vaan jatkaa tehtäviä. Kiusaaminen on huomattavasti vähentynyt kun se ei välitä siitä. Voi olla että poika tykkää susta :))

Vastaa aiheeseen: Koulukiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top