Siirry sisältöön
Tyttö joka on ollut 8 vuotta kiusaamisen kohteena ja vuos ois kai viel edessä.

Joo elikkäs mua on kiusattu jo 8 vuotta eli koko mun koulu ajan ja vuos ois kai vielä edessä sitä. Se alko ekalla ku mä olin enemmän poikien kans ku tyttöjen, niin mua alattiin haukkumaan siitä. Ja sitä jatku koko ykkös ja kakkos luokan ajan, mut sit menin kolmoselle ja ajattelin et se loppuu ku luokkalaiset vaihtu. No eipä se loppunu, mä olin erilainen ku muut olin vähän isompi kokonen ku muut niin mua alettiin haukkuu mun kokoon viitaten. Sitä jatku koko loppu ala-aste ja samat ihmiset haukku. No sit mä menin ylä asteelle jonne sitte tuli nää samat tyypit, jotka vaan jatko sitä, mut ne keräs koko ajan enemmän porukkaa jä ne kaikki sit haukku mua(melkeen puolet kouluu). No nyt mul loppu 8 luokka ja se oli ihan hivee vuos mulle. Mä lintsasin paljon sen takii etten halunnu mennä kouluu, koska mä tiesin et siel on ne TYTÖT jotka haukkuis mua käytävillä ja laittais vaan lisää huhuja kiertämään. Ja se mun alamäki alko 8 siitä ku mulla on valinnais aineena draama koulussa ja me tehtiin siel näytelmää ja siihen sai ehdottaa ihmisiä ja niille ihmisille tarinaa. Sillä samalla tunnilla oli niitä mun kiusaajia, niin ne sai älynväläyksen et ne tekee mun nimisen hahmon ja tekee sille tarinan. No siin tarinassa kerrottiin et se hahmo (joka viittas muhun) niin viiltelee itteensä, sen mutsi on vakavasti sairas ja muuta vakavampaa. Niin mä oon umpikujassa, koska mulla alkaa ysi nyt syksyllä ja en haluis lintsata tunteja sen takia että joudun pelkäämään sitä että milloin mulle huudetaan jotain mikä murtaa mut tai milloin ne laittelee must jtn salakuvii nettii yms. Mä en jaksa enää taistella aamusin siitä et nousenko ylös ja meen niitten arvosteltavaks kouluun vai jäänkö himaan itkemään sitä et miks mun piti syntyy tälläseks. Ja täs oli vaan osa mun tarinaa jos tuntee mut niin tietää koko tarinan ja sen minkälaista tuskaa ja pahaa oloo tähän liittyy. Ja voimia kaikille joita kiusataan <3 Kiusaaminen pitäisi saada lopetettua kokonaan. (ja tiedän että mun tarina ei ole hääppöinen noihin muutamiin verrattuna)

Nimetön

Moi.

Sun tarina on ihan yhtä arvokas kuin muidenkin. On todella väärin, että sua on kiusattu jo kahdeksan vuotta – eikö kukaan koulun aikuinen ole puuttunut asiaan? Heidän velvollisuutensa on puuttua kiusaamiseen kaikin mahdollisin tavoin. Voit puhua siitä terveydenhoitajalle, psykologille, kuraattorille tai opeille. Voit myös soittaa Lasten- ja nuorten puhelimeen tai kirjoittaa kirjepalveluun.

Oot jaksanu upeasti taistella jo kahdeksan vuotta, mikä on aivan älyttömän pitkä aika kiusattuna. Olet selkeästi taistelijaluonne – älä missään nimessä luovuta. Tuo kiusaaminen on saatava loppumaan ja sulla on oikeus käydä koulua rauhassa.

Voimia sulle ja tsemppiä! :)

LUE TÄMÄ

On tosi hyvä jos puhuisit asiasta läheisille ihmisilles. se ei ehkä lopeta asiaa mut olis hyvä kuitenkin. kiusaajat tajuaa jo että vaikka ne tekis sulle mitä niin sä nouset aina ylös ja et suo niille edes katsettakaan. ne ei ole edes samanarvosia hengittämään samaa ilmaa! sä olet yksinäinen ja vahva soturi joka ei anna niiden haitata sun elämää.ne on pelkureita jotka saa turvansa ja voimansa isosta joukosta ja toisen pahasta mielestä. sä saat sun oman voiman sun sydämmestä. sä olet vahva. ja ne kiusaajat pelkää sua.

voimaa sulle(: olet hyvä ihminen.

Vastaa aiheeseen: Koulukiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top