Siirry sisältöön
Masentunut tyttö

Moi! Mulla on todella paha olla en vaan jaksa enää tätä joka päivävästä kiusaamista,Tää on alkanu jo 3 luokalta ja jatkunut 8 luokaan.Kiusaaminen on ollut henkistä ja fyysistä.Mua vieläkin painaa mieltä ala-asteen kiusaaminen kun opettajat kääns vaan selän mulle ja ylä-asteellakaan mun opettajani ei ole saanut sitä loppumaan.Se vaan yleensä laittaa mut kotiin,En pysty olla kiusaamisesta välittämättä siitä.oon yrittäny muttei onnistu oon niin lyhyt pinnanen ja mun on vaikee hallita mun tunteita.Ne kiusaajat ei lopeta vaikka kuinka oon sanonu et oikeesti toi ei oo enää kivaa et toi tuntuu pahalta,itken todella usein ja Koulussa on todella paha olla.Mitä mun pitäs tehä kun oon koittanu puhua kuraattorille mut ei sekään oo saanu sitä loppumaan :( ???

MLL Ylläpito

Hei,

olen todella pahoillani siitä, että joudut yhä kestämään vuosiakausia jatkunutta henkistä ja fyysistä väkivaltaa eivätkä aikuiset ole saaneet sitä loppumaan. Se on väärin ja se tulisi saada loppumaan.

Oletko kertonut vanhemmillesi kiusaamisesta ja siitä, miten hirveän paha olo sinulla on sen vuoksi? Ja miten opettaja ja kuraattori eivät ole saaneet sitä kitkettyä pois? Kannustaisin sinua kertomaan heille vaikka uudestaan. Voisivatko he olla yhteydessä koulun rehtoriin ja vaatia häntä puuttumaan siihen toden teolla? Voit myös itse mennä juttelemaan rehtorille ja kertoa miten kauan se on jatkunut, millaista se on, miten olet jo kertonut aikuisille ja miten paha olo sinulla on.

Toivon todella, että asiaan saadaan muutos! Voit aina soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111 ja puhua aikuisen kanssa luottamuksella ja nimettömänä.

Tsemppiä paljon!!

juujuuuu…

mulla on sama juttu oon 8 luokalla.
opettajat vaan sanoo että oo huominen päivä kotona ja tuut sitte kouluu…mua kiusataan henkisesti joka päivä…opettajat ei oo saanu sitä loppuun…olin 2 viikkoo hetki sitten pois putkeen pois koulusta ja mua tultiin hakeen joka päivä kouluun mutta itkin vaan vessassa…sitten kun menin kouluun jouduin johonki keskusteluun jossa ne syytteli mua ja sano että voisin ajatella muutaku itteeni.lähin koko koulusta enkä oo viel menny takasi…:/

Entisen kiusatun äiti

Koulussasi kiusaamiseen ei näköjään osata puuttua oikealla tavalla – tai sitten ei ole halua puuttua. Olethan puhunut asiasta vanhemmillesi? Jos et, nyt viimeistään sinun on puhuttava heille ja pyydettävä heitä tulemaan kanssasi koululle selvittämään asiaan. Voit myös ottaa yhteyttä paikkakuntasi nuoria auttaviin tahoihin. Helsingin alueella toimii mm. Nuorten kriisipiste, josta minun poikani sai asiantuntevaa apua, kun häntä kiusattiin koulussa. Suosittelen lämpimästi.

Olisi hyvin ikävää, jos kiusaajat aiheuttaisivat sinun koulunkäynnillesi ongelmia. Sinulla on oikeus käydä koulua, jossa sinua kiusata ja jossa opettajat huolehtuvat sinun hyvinvoinnistasi ja opiskelumahdollisuuksistasi.

:)

Toi on tosi kurjaa :( tiedän itte kans miltä kiusaaminen tuntuu… Oletko kertonut kiusaamisesta vanhemmillesi? Joskus puhuminen voi auttaa, vaikkei se koko ongelmaa ratkaisisikaan. Harrastatko mitään? Harrastusten kautta voisit saada ystäviä, kun aloitatte puhtaalta pöydältä.

Mä tuen sua vilpittömästi, ja toivon sulle vaan hyvää! Harmi etten oikein osannut auttaa… Mutta tsemppiä ja yritä jaksaa :) ja usko pois mä voisin olla sun kaverisi, (vaikka tuskin edes tunnemme)

T: -98 tyttö :)

HALAUS

Vastaa aiheeseen: Koulukiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top