Siirry sisältöön
Koulukiusattu

Mua kiusataan koulussa paljon nykyään, se alko kun siirryin ylä-asteelle. Kiusaaminen on henkistä ja fyysistä ja syrjimistä, puhutaan selän takana kaikkea pahaa tönitään ja haukutaan läskisksi, ja kiusaaminen johtuu nimen omaan siitä että olen läski. kerrankin kävelin koulun käytävällä ja mun ’kaverit’ tuli vastaa ja sano ykskaks että vitun läski mee teurastamoo, näin tekee myös luokkamme tytöt. Kyllä mä tunnen pari mukavaa tyyppiä meidän luokalta ja muualtakin mutta ei ne uskalla puuttua siihen enkä itse uskalla edes kertoa vanhemmille enkä kellekkään PS: mua kiusaa koko koulu unohdin sanoa.

Nimetön

Yritä rohkaista ittes. Sano opettajille kyllä niijen siihe pittää puuttuu tai vihjase vaikka vaa et sulla on joku juttu ja haluisit puhuu vaikka vanhemmillesi. Koita jaksaa. Ajan myötä ne Toivottavasti lopettaa mut älä jää odottamaan vain kerro jollekki iha ittes takii. Muista kaikki ovat hyviä sellaisina kuin ovat myös sinä. : )

Joku vaan

Joo moi. En tiedä, lukeeko kukaan tätä, mutta kirjoitanpa silti :) En usko että IHAN koko koulu kiusaisi yhtä oppilasta painon takia. Meitä ihmisiä kun on niin monen kokoista ja näköistä. Tiedän, miltä tuntuu kun haukutaan läskiksi, sillä ala-asteella kärsin siitä melko usein. Kiusaaminen oli henkistä: Nimittelyä, syrjintää, ei haluttu pariksi tms. En oikeasti edes ollut tuolloin lihava! (mutta lihoin…) Nyt yläasteella ei minua kiusata ja muutama hyvä ystäväkin on. En silti ole mitenkään suosittu. Parhaiten tuosta haukkumisesta selviää asenteella, joka kertoo, ettet välitä siitä, mitä he ajattelevat sinusta. Esim. Jos joku tulee sanomaan: Sä oot vi*tun läski! Voit A) Olla kun heitä ei olisikaan tai B) Vastata esim. Voi kiitti säkin oot ihan kivan näköinen Ja hymyillä :)( sarkasmi rocks!)

Tiedän tunteen.

Minua on kiusattu justiinsa samasta asiasta. Sekös onkin pahaa. Ala-asteella kiusattu ja nyt Ylä-Asteella. Tai no nyt on ollut rauhallisempaa pitempäänaikaa. Seiskalla käsittelimme opettajien ja rehtoin kanssa asiaa kovastikkin. Sillä omalla luokallamme oli oppilas joka suorastaan vihasi minua. samoten minä häntä myös.
Haukkui kokoajan läskiksi ym. no parikertaa olin häntä hakannut (hän itse sanoi, ettei ollut edes pahan tuntosta) eikä minulla senjälkeenkään ollut hyvä olla. Se oli väärin, tiedän sen.
Mutta olen avoin äidilleni ja kerron yleenäs kuulumisiani hänelle, se on ihan luonnollista. Opettajien, kuraattorin ja Rehtorin kanssa tätä kävimme läpi.
Kerrankin minua syrjittiin, kun menin kaveriporukkaan (missä tämä ks. tyyppi oli, mutta siellä on minun todella hyviä ystäviä myös)
ja minulle sanottiin, että mene pois. Suntakia tuo yksi ehkä vaihtaa luokkaa.
Se tuntui pahalta. Minun takiako??
No, nyt hän on rauhoittunut, ja tulemme toimeen. Nyt on ollut hyvin asiat. Ei ole haukuttu.
Mutta siitä ei kyllä pois pääse. Kyllä tulee aina jostakin sanontaa, mutta itse toivon ettei tulisi.
Tsemppiä sullekkin! :)

girl 97

kuule älä ota itseesi ei sinussa oo mitää vikaa jotkut on vaan lihavampia kuin toiset ei kaikki voi olla huippumalleja voisit pitää pääsi pystys sanoo vastaan ja kuulostaa siltä et jos koko koulu kiusaa niin sun kannataa sanoo sun vanhemmille tai opettajalle ei se voi pahemmaksi mennä jos et uskalla sanoo sitä ääneen niin kirjoita vaikka tekstari opelle tai vanhemmillesi sitä paitsi jotkut kiusaa vaan heikkouttaan.

Ämmät: :)

Hellurei!
Paha kuulla, että sinua kiusataan ainoastaan vain sun ulkonäön vuoksi. Meidän koulussa on hiljattain tapahtunut vähän samantyyppisiä tapauksia. Me ollaan ajateltu kertoa siitä meidän koulun oppilaskunnalle.
Suosittelisimme sinua kertomaan jollekkin esim. opettajalle, terveyden hoitajalle, oppilaskunnalle tai vaikka tukareille, koska hehän ovat koulussa oppilaita varten.
Kenelläkään ei TODELLAKAAN ole oikeutta mennä satuttamaan toista, ei fyysisesti, eikä myöskään henkisesti.
Me toivotaan, että kiusaajasi tulevat pian järkiinsä ja lopettavat.

Jaska

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

superman12

tää on ny vaan esimerkki
:kerro opelle jos se ei auta mene koulukuraatorille

Maailmaa masumakkaroittensa alla piilotteleva

kiusaaminen painon ja ulkonäön vuoksi on raukkamaista!
Muista että olet yvä sellaisenaan kuin olet jos itse itsesihyväksyt(: ja se hyväksyntä on kokonaan sinun asia ei muiden muokkaama!Minullekkin on huudeltu paljon kaiken laista sämpylästä lihapullaan asti ja se ei tunnu mukavalta mutta tärkeintä on tietää itse että on hyvä tyyppi ja uskoa parempaan tulevaan(:
muista pitää kiinni heistä jotka välittävät sinusta ja ovat ystäviäsi<3
voimia ja jaksamisia :3

wondering

En erikseen ala lässyttelemään. VOIMIA. Vaikka susta voi tuntua ettei kukaan ymmärrä sua ja, että sulla on tosi paha olla, niin kun varmasti onkin niin muista tää AINA.

”Ihan sama mitä muut ajattelee, tää on mun elämä ja elän sen aseenteella ja unohdan ilkeät kommentin, vaikka ne sattuisikin. En häpeä itseäni vaan olen tyytyväinen, sillä olen korvaamaton.”

Toi on helpommin sanottu, kun tehty mutta voin kertoa että itse olen tuolla pitkälle pötkinyt, kun olen ihan kunnolla miettinyt sitä.

Voimia ja olen varma, että nämä kiusaajat katuvat sitä mitä he sinulle tekevät, mutta heillä on niin kova kiire sen ”esittämisen” kanssa, mutta olen varma ja tiedän, että he ovat myös ihmisiä ja he eivät pidä siitä, että he haukkuvat sinua. Voin lyödä vaikka vetoa, että nämä ovat vain kateellisia sinulle syystä tai toisesta, oletko koskaan sitä miettinyt?

Voimia vieläkin sinulle!

Minä vaan

Kiitti tosi paljo kaikille neuvonantajille, varsinki tolle edelliselle henkilölle ! Autto tosi paljon ja tajusin et Asenteella mä täst vielä yli pääsen :) kiitos tosi paljon !!!!

Ohcmoon

Itse olen ollut koulukiusattu jo ekasta luokasta asti, aina ties mistä syystä. mutta katsoen ikääsi, voin sanoa, että kun pojat ovat ihastuneita tyttöön he saattavat tehdä juuri noin :D tai sitten hän yrittää näyttää muille luokkalaisille olevansa kova tyyppi, ja näin saa sitten enemmän huomiota tytöiltä myöhemmin, usko pois.

Mitä itse tein tuommoisille tyypeille?
Kasvatin paksun nahan vaikka se aluksi oli todella, siis todella vaikeaa. Seuraavan kerran kun poika heittelee esineitä sinua kohti, sanot vaan kylmän viileästi kesken tunnin, että lopettaa, sillä et ole kiinnostunut hänestä. Ignooraa hänet täysin, tai hymyilet ooooiken leveästi, käännät kasvosi ja esität repeäväsi totaalisesti

jepsu

kerro aikuselle niin kyl se siitä

15 jätkä

Jos oisin sä sanoisin just näin
– saatanan hintti hanki elämä äläkä yritä pilata mun!!!
Jos sanot noin nii se jättää sut rauhaan

Urania

Tuo 15 jätkän juttu vois toimia…

Vastaa aiheeseen: Koulukiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top