Siirry sisältöön
Katevaraus

Amis luokkani on aivan paras, yhtä henkilöä lukuunottamatta.
Tämä henkilö on erittäin ahdistava, eikä se pelkäksi tuntemukseksi jää. Hän tuli kesken lukuvuotta luokkaamme ja pilasi tunnelman täysin ja jo ensimmäisellä viikolla aloitti luokkalaisten tyttöjen ahdistelun. Lääppien ja liialla läheisyydellä, kritisoi ja huomautteli ulkonäöstä ja puhui pervoja juttuja, sekä tuijjotti ja kyyläsi, ajattelin että hän oli vain törkeä mutta myöhemmin hän myönsi katselevansa tyttöjä iljettävin aikein, karseinta oli, että hän ihan myönsi.
Kakkos lukuvuonna hän joutui vaihtamaan hetkeksi luokkaa sillä hänen piti kiriä opintoja. Hän meni uusien ykkösten luokkaan ja siellä ollessaan jatkanut ahdistelua, ja mennyt niin pitkälle että, hän oli seurannut 15v. tyttöä vessaan ja ahdistellut tätä siellä. Mainittakoon että tää ahistelija oli 19v.ja pääsi asiasta suullisella varoituksella.
Yks päivä ruvettiin koko luokan tyttöjenkesken puhumaan asiasta ja päätettiin et nyt riitti, ja kerroin mun ystävän kanssa opelle. Sitten saatiin keskustelu aika opintopäällikön kanssa, ja mentiin sinne siinä uskossa että vihdoin meitä kuunnellaan, mutta ei. Ahdistelija oli ennen meitä käynyt keskustelussa, ja minut ja ystäväni leimattiin kiusaajiksi. Sillä logiikalla että ei vaan olla sen kaa tekemisis yhtään ylimäärästä ja me syrjitään sitte sitä. Nooh, meitähän ei otettu tosissaan ja ei todellakaan saatu asiaamme ilmi vaan meitä syyllistettiin. KOKO AJAN. ja lähdettiin sieltä tyhjinkäsin. Seuraavaksi oli kuraattorin kanssa keskustelu luokan ilmapiiristä, ja siihen osallistui kaikki. keskusteluiden jälkeen oli taas luokan tyttöjen kanssa keskusteltiin ja kuraattori oli kehottanut kaikkia olemaan hiljaa asiasta. ja saatiin myös ihan oikeesti ohje ignoorata se. Nyt asille ei enään olla tehty mitään ja ahdistelija jatkaa touhujaan.
Kukaan ei enään pysty olemaan normaalisti ja kaikkia ahdistaa ja iljettää henkilön läsnäolo. Joudumme joka päivä miettimään mitä voi pukea, mitä voi ja ei voi tehdä, ja jopa juosta kirjaimellisesti karkuun sillä tää pervo seurailee ihmisii jopa yksittäisii jokapaikkaan.
Asialle ei voi koulun mukaan tehdä mitään sillä ”eihän me voida kenenkään elämää pilata sillä että erotetaan se”, hassua, koska viimeks ku mä katoin tää henkilö pilaa muiden ihmisten elämiä, traumatisoinu ja nöyryyttänyt. toinen juttu on se että koulu mielellään potkii pihalle esim kaman käyttäjät vaikka he olisivat koulussa selvin päin. ja kiusaajat on aina ne henkilöt jotka ovat uhreja. mitäs tässä sitte tekis?

Vastaa aiheeseen: Koulun suhtautuminen ahdistelijaan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top