Siirry sisältöön
Angstinen nörtti

Eli siis, mulla olis taas laaja terveystarkastus parin viikon päästä. Oon kärsiny syömishäiriöstä jo monta vuotta ja oon nyt yrittäny parhaani mukaan parantua siitä, mutta koulun terveystarkastukset tuntuu aina ihan hirveen triggeröiviltä ja estää mua paranemasta. Ajatus siitä, että meen sinne terveystarkastukseen ja mun paino oliskin noussut tuntuu häpeälliseltä, vaikka tiedän, että se olis vaan hyvä juttu. Asiaa pahentaa se, se terveydenhoitaja aina kommentoi asiaan jotain tai kertoo vanhemmille, jotka taas kertoo koko suvulle. Sit luokkakaverit vielä kyselee kuinka pitkä oon/paljonko painan ja kilpailee siitä kuka painaa vähiten. Koulun terveystarkastukset on itseasiassa suurin syy siihen, että sairastuin syömishäiriöön ylipäätään. En tiiä mitä tehä.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Koulun terveystarkastukset ja syömishäiriö

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top