Siirry sisältöön
Surullinen kiusattu

Toivoisin, että voisin vaihtaa koulua.
Olen kiusattu yhden harrastuksen takia sekä sen takia että minulle ollaan kateellisia parista syystä. Minulla on vain 2 kaveria.:;(
Olen puhunut vanhemmilleni siitä että haluaisin vaihtaa koulua, he sanoivat että se ehkä onnistuu. Koulu johon olen ehkä menossa, on 30min-1h matkan päässä.
Minua aina ahdistaa kouluun meneminen ja tuntuu että en enää luota itseeni enään kiusaamisen( haukkumisen esim) taikia enään niin paljon kuin aikaisemmin. Mitä pitäisi tehdä?

kokenut itsekin

MINÄKIN OLEN VAIHTANUT KAHDESTI KOULUA JA MENETÄNYT SILLOIN KAIKENLAISTA MUTTA SE KOULUN VAIHTAMINEN VOI OLLA IHAN HIRVEÄN HYVÄ ASIA SE VOI KUITENKIN VAATIA IHAN HIRVEÄSTI TOTUMISTA JA SOPEUTUMISTA UUTEEN TUNTEMATOMAAN LUOKAAN MUTTA SUOSITELEN VAIHTAMAAN KOULUA USKO MINUA OLEN VAIHTANUT KOULUA MONESTI MUTTA SE ON TEIDÄN VALINTAnNE KUITeNKIN SUOSITELEN

HARKITSE KUITENKIN HARKITSEMAAN JOKAINEN VALINTA VAIKUTAA ELÄMÄÄN

Samassa tilanteessa…

Sun kannataa kestää vaan se😭 kannattaa kuitenkin harkita koulun vaihtoa, sillä jos kaverisi käyvät samaa koulua, niin silloin et näe heitä niin usein. Muakin mua kiusataan sen takia kun mut on adoptoitu Kiinasta, ja kiusaaminen on tehnyt musta ihan hirveän. Ainut kenen kanssa voisin ja uskaltaisin asiasta puhua on poikaystävän kanssa

Sasu, Verkk@ri

Moikka!
Tosi ikävää, että oot kokenut kiusaamista. :( Ei se koskaan oo mukavaa. Olisi varmasti hyvä, jos voisit vaihtaa koulua, jotta kiusaaminen luultavasti loppuisi. On äärettömän tärkeää, että jokainen meistä tuntee olonsa turvalliseksi koulussa. Olen huomannut, että kiusaaminen tekee ihmisestä varovaisemman monessakin asiassa, mutta mielestäni olisi hyvä, jos olisit avoimin mielin mahdollisen koulunvaihdon kohdalla! :)

Jos mieltäsi painaa kuitenkin ahdistus kouluunmenosta, kannattaa asiasta keskustella kuraattorin, rehtorin tai vanhempien kanssa. Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen:

Lasten ja nuorten puhelin
päivystää numerossa 116 111
Voit soittaa lasten ja nuorten puhelimeen: ma–pe klo 14–20 ja la–su klo 17–20

Tsemppiä!
Sasu, Verkk@ri

toffeetypykkä

Moi!
Hienoa, että uskalsit tulla tänne puhumaan huolestasi. Minua itseäkin on kiusattu ulkonäköni-ja ikäni takia, sillä olen 2005 syntynyt tyttö. Sun kannattaa puhua koulun kuraattorille tai rehtorille koulusi vaihtamisesta ja sun kiusaamisesta. Tilanne ei nimittäin tule luultavasti helpottumaan, ellet todella puhu koulusi aikusille. Koulun vaihtaminen olisi sulle parasta tossa tilanteessa. Hyvää ja rauhallista vuotta 2019, sulle.
Terkuin: toffeetypykkä

Vastaa aiheeseen: Koulun vaihto

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top