Siirry sisältöön
toivoton tyttö

Mooi me en ysille mua pelottaa tosi paljon mennä kouluu ku mua haukutaa siel jatkuvasti pelottaa et ne jatkaa sitä kiusaamis ta…en ees haluis astuu koulun ovest sisää ku tiiän et siel on mun kiusaajat vastas:'( koulu alkaa ens viikon maanantain ahistaa ku vaan aattelee ….sitä

HotChocolate

Kenenkään ei koskaan, ikinä, tarvitse sietää tai jaksaa kiusaamista, siihen on mm. koulun henkilökunnalla jo velvollisuus puuttua ja saada se loppumaan.
Jos sua siis kiusataan, niin vaikka se on joillekin tosi vaikeaa, niin yritä keskustella jonkun läheisen tai kouluntyöntekijän (kuraattori, opettaja, rehtori…) kanssa asiasta!
Tekisi mieli tulla sinne auttamaan mutten pysty, joten luotan siihen että nää siellä olevat työntekijät ja vaikka sun vanhempasi, osaavat toimia tässä tilanteessa oikein.

Et häviä mitään vaikka sanot että sua kiusataan (rehellisesti vaan voitat kun sanot sen!) , ja jos et uskalla kertoa kasvotusten tästä, ota vaikka MLL:n sivuilta löytyvä Huoli puheeksi – lomake avuksi tai kirjoita tunteistasi paperille ja ojenna se vaikka vanhemmillesi tai koulukuraattorille.

On tosi kurjaa että sua haukutaan! Muakin on haukuttu ja kiusattu joten tiedän tunteen, mutta se menee kyllä ohi kun siihen puututaan! Paljon siunausta ja tsemppiä sinne päin! :)

jjoo o

tiedän tunteen, muakin on kiusattu ja edelleen vähän. jos sua ahistaa/pelottaa puhuu koulukiusaamisesta, niin ajattele asia niin että meet juttelee sun pahasta olosta etkä ”juoruamaan”, koska jokaisella on oikeus saada apua jos on paha olla. jos kiusaaminen on vakavampaa, asiasta voi ilmottaa myös poliisille. suomen lain mukaan jokaisella pitäisi olla turvallinen kouluympäristö. kiusaaminen ei ole millään tavalla nolo asia, sitä kokee niin moni ihminen suomessaki… elikkä sitä ei tarvi myöskään hävetä :) tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: koulus kiusataa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top