Siirry sisältöön
apuu

En tiiä mitä tehä asialle, koska en oo kovin sosiaalinen. En muista millon olisin viimeksi saanut uusia kavereita, koska mulla on ollut samat kaksi parasta kaveria ala-asteen alusta lähtien. Ongelma vaan on siinä, ettei kumpikaan niistä ole mun kanssa nyt samassa lukiossa.
Olin pienenä tosi puhelias, mutta en oo enää koska huomasin, ettei ihmiset aina pitänyt siitä mitä saatoin sanoa. En oo moneen vuoteen enää ollu kovin sosiaalinen, joten mun on tosi vaikeeta yrittää ryhtyä uudestaan sosiaaliseks.
Myös se on aika ongelma, että haluaisin sieltä koulusta vaan 1-2 kaveria, mutta kaikki mun ryhmäläiset on jo jakautunu kaveriporukkoihin ja jokasessa tuntuu olevan 4 tai enemmän. Siellä on kaks, jotka on yksin, mutta ne taas ei vaikuta mun mielestä ”kivoilta”/niillä on kavereita toisessa ryhmässä.
En tiiä mitä teen, kun mua ei huvita oikeen mennä syömään/osallistua mihinkään koulun tapahtumiin koska en haluu mennä yksin.
Haluaisin vaan löytää sieltä koulusta ihmisiä, jotka tykkäis samoista asioista kuin mä, mutta se tuntuu olevan tosi vaikeeta, koska tähän asti ainoot ihmiset jotka oon löytäny jotka tykkää samoista asioista kuin mä, on ne mun kaks kaveria.

Autan

Musta tuntuu että nyt sun ainoa vaihtoehto on ryhtyä sosiaalikeksi ja mennä puhumaan ihmisille, jos haluat kavereita. Se on varmaa vaikeeta mutta se kannattaa

joku outo

munkin on vaikee saada kavereita

gold rose

kannattaa ehkä vähitellen koittaa rohkastuu ja mennä jutteleen joillekki, koska kukaan ei välttämättä muuten tuu pyytään sua ”valmiiseen” porukkaan mukaa tai oo ees tajunnu että oot yksin. joku voi myös aatella että vaikutat tosi mukavalta mutta ei uskalla tulla jutteleen nii ois hyvä että sä ees uskaltaisit. lisäks jos et ees yritä tutustua keneenkään nii ihmiset saattaa ajatella että et ees kaipaa seuraa

NicePersonButYouDon’tKnow

Sama juttu mul, tsemppii sulle ja yritä vaa rohkeesti mennä tutustuu :)

Vastaa aiheeseen: Koulusta on vaikeaa saada kavereita

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top