Siirry sisältöön
hjälpa mig

Alotan lukion viikon päästä torstaina, ja jännittää vähän ku meen toiselle paikkakunnalle mistä en tunne oikeestaan ketään. Sain jo mun lukkarin Wilmaan, ja kun siin näkyy koko ekan vuoden lukkari nii hieman ihmetytti se ettei mul näy kahta valinnaista mitä olin ottanu.
Toinen varmaan ei näy koska ei varmaan ollu tarpeeks opiskelijoita jotka valitsi sen, mut ihmettelen sitä ettei se toinen näy koska se on mun tietääkseni aika suosittu aine ja sit viel kun se on tavallaan yks niistä aineista mitä siin lukiossa painotetaan.
En mä oikeen tiedä, miksei se sit näy. Eiks ne oo viel täydentäny sitä kokonaan ja siks se ei näy? Vai enks mä päässy siihen jos sen ottajia oli liikaa? En kyl sit tiiä miksei ne vaan tehny lisää ryhmiä jos siihen oli paljon hakijoita.
Sit myös hermostuttaa se et saanko kavereita, koska kuten sanoin, en tunne sieltä ketään. Mä en oo ollu ikinä mitenkään todella sosiaalinen ja mulla on oikeestaan ollu ala-asteelta lähtien sama kaveriporukka joka on välillä kasvanu ja välillä sit taas pienentyny. Se on isoimmillaan ollu jopa viiden hengen ryhmä ja pienemmillään sen kokonen mitä se on nyt, eli minä plus kaks.
En myöskään oo varma siitä ”istu vaan randomin viereen” taktiikasta koska kokeilin sitä jo yläasteella ja sillon heti seuraavan kerran kun sitä ainetta taas oli, se kenen viereen olin istunu vaihtoki paikkaa.
En oikeen vielä tiiä mitä teen, ja vähän pelottaa et miten asiat sujuu. Ei mua ehkä sinäänsä ees haittais olla yksinkään, koska kuitenkin mulla on koulun ulkopuolella kavereita ja olin jo mun viime koulussa yksin ja sit näin kavereita vapaa-ajalla joka toimi ihan hyvin.

Vastaa aiheeseen: Kouluun meno jännittää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top