Siirry sisältöön
EH..

oon 12v poika, luokalla mua syrjitään ulkonäön vuoksi.. mulla on läheisiä ystäviä ja ne tukee mua paremmin kun esim perhe… perheestä aiheena nii ne on sitä mieltä musta että oon turha nörtti johon menee liikaa rahaa. Mun pikkuveli joka on ylipainonen (158cm ja 54 kg) joka on niiden iksupiksu kullannuppu (ite oon 174cm ja 62 kg) onnistun koulussa toisin kun veli jolla ei oo minkäänlaisia sosiaalisuhteita. Saako omaa perhettä kohtaan tuntee niin suurta inhoo ja vihaa koska he eivät osaa tukee sinua ollenkaa?

[Osa tekstistä poistettu]

Arttu – Verkkari

Moikka !

Kiva, että kerroit asiastasi.

Ketään ei saa syrjiä millään tavalla! Hyvä, että sinulla on ystäviä, jotka tukevat sinua :) Voisit myös puhua asiasta koulussa esimerkiksi opettajalle tai kuraattorille.

Kerroit myös perheestäsi, joka ajattelee sinusta että olet turha nörtti ja johon menee turhaa rahaa. Tässä tapauksessa kannattaa puhua asiasta vanhemmille (tai jos he eivät suostu puhumaan, niin jollekin muullekkin aikuiselle, esim. opettaja). Uskon että sitä kautta perhesuhteesi paranee :)

Veljesi paino ja pituus ok, samoin oma painosi ja pituutesi ok.

Kaikilla pitää olla hyvät perhesuhteet. Ketään ei saisi vihata perheessään ja vanhemmat auttavat/antavat tukea, jos jokin painaa mieltä. :)

Tsemppiä asian kanssa ja menestystä elämään! :D

– Arttu, Verkkari

Janina.

Moi.
Mun mielestä syrjiminen on suoraan sanottuna perseestä.
Ja mun mielestä sen pikkuveljes ei oo ylipainoinen. Ja sähän oot aika pitkä :D
Sun kannattaa jutella sun vanhenmille ja puhua asiasta. Jos et pysty yritä kertoa ensin jotakin pienempee tai vähän kerrallaan.

Nimetön

Sun perheestä vielä sen verran, että musta tuntuu että sun kannattais puhua vaikka kahestaan sun äidin kanssa, joka saattais tajuta tilanteen. Mulla on ollu itellä kanssa samanlainen tilanne, mutta puhuminen toisille perheenjäsenille auttoi, sitte vielä, että jos oot semmonen joka haukkuu kokoajan perheenjäseniä, niin voi olla että ne ei ookkaan sulle enään niin mukavia.

Sun pikkuveli ei oo ylipainonen. Ja jos sua koulussa haukutaan niin älä anna sen lannistaa, vaan näytä niille muille, että sua ei kiinnosta niiden mielipiteet.

EH kirjottelee jälleen, noin yli kuukauden tietokoneen käyttöajan kiellon jälkeen

Yritettiin, siitä tuli toi edellämainittu tietokonekielto
Vanhemmat on vieläki vihaset
Ja sitte kaikkee muuta pashaa
ja nyt ainaki on muita kavereita

Adios Amigos.

eh kirjoittaa viimestä kertaa

Alan hyväksyyn ton vanhempien mielipiteen musta kun en saa mitään elämälläni aikaan ku raha menee kavereiden kaa ulkona ja muutenki ansaitten sen vihan.

ihminen

Minäkään en erityisesti rakasta maailmasta eniten perhettä vaikka ovat he ihan tärkeitä. Yritä sopeutua olet ehkä hieman mustasukkainen. Kehu vaikka itsekin pikkuveljeäsi.

Vastaa aiheeseen: koulu/vapaaaika

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top