Siirry sisältöön
minecraft hullu

Mulla on kavereita jotka kovistelee esim. raaputtaa itseään, pidättää henkeä, kävelee sillan ohuella kaiteella 50 metrin korkeudella joesta. Joki on niin syvä että voi hukkua. Että onko ne oikeita kavereita? Ne myös yrittää saada minuakin tekemään hulluja juttuja. OMG!

*S.T

Moikka, kaikki meistä on erilaisia, jotkut haluaa näyttää muille olevansa kovia ja jotkut taas ei ja kaveri piireissä varsinkin löytyy monenlaisia ihmisiä.

tilanteissa, joissa saattaa olla jotain vaarallista jne. on ihan hyvä katsoa itsensä ja muiden perään, kannattaako mennä mukaan ja samalla ettei heille Satu mitään.
Heille Voi antaa muita vaihtoehtoja, jotka ei ole niin vaarallisia.

Kukin mielestäni voi valita aina mitä itse haluaa tehdä ja keiden kanssa liikkua ja tietää itse ketkä ovat kavereita.

Toivottavasti tästä oli edes vähän apua :)

home

Älä ole niiden kaveri:)

minecraft hullu

Ne myös kiroilee

emteemmieeh

En osaa sanoo :D

Jolletsä halua olla niitten kanssa niin älä ole. Jos sua kiinnostaa tehä jotain hauskaa, niin älä siltikään tee mitään laittomuuksia ;))

minecraft hullu

Tiiättekö mitä? Olen CRAZYdude

CRAZYdude

Täyttä faktaa :D

Tukari Pohjanmaalta

Suurin osa kiroilee, mutta itse pidän sitä vain lainaten eräältä opettajaltani ”kielen köyhyytenä”. Sääntöjä on tarkoitus noudattaa ja kaiteitten suojata putoamiselta, eli ne ovat meidän omaksi turvallisuudeksemme. Sinun ei tarvitse olla heidän kanssaan, jos et tahdo. Jos porukkaan päästäkseen pitää tehdä ”tulikoe” jne., ei ole vaiva ja vaarannus sen arvoisia.

Ikuinen

Minulla oli myös yksi kaveri, jonka keksimiin leikkeihin kuului mm korkealla roikkuminen. Hänen leikkinsä muuttui lopulta uhkailuksi, joten sain tarpeekseni ja lakkasin viettämästä aikaa hänen kanssaan. Koskaan ei kannata vaarantaa henkeään tai terveyttään kenenkään kaverin vuoksi. Löysin onneksi pian uuden ystävän. Sellaisen, jonka kanssa ei tarvinnut tehdä vaarallisia juttuja.

Naapurihei

Uskon et ne vaan haluu huomiota älä välitä mitä ne tekee älä vaan mukaan

Vastaa aiheeseen: Kovikset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top