Siirry sisältöön
Obsessed kpop multi stan

Moi. Mä oon kpop fani ja oikeestaan mä fanitan kaikkia kpop bändejä ja idoleita. Mul ei oo mitään fani tavaroita tai vaatteita enkä oo ikinä käyny millään keikalla yms, ni siks välil mietin et oonko mä tarpeeks hyvä fani, mut kai se riittää et kuuntelen biisei, rakastan niitä tyyppei ihan sikana ja joskus katon jotai muita videoita. Tuntuu vaa useesti siltä, et mun pitäis tehä enemmän et voisin olla kunnon fani ja muutenki, pitäis kuunnella kaikkien kaikki biisit ja kattoo kaikki videot yms, sen ne ansaitsis mut ku en mä tietenkään voi tai edes kerkee millään. Tuntuu siltä et tää ei riitä. Ja kun en osaa Koreaa ku pari sanaa ja en nää niitä kaikkii videoita, haastatteluja ja ohjelmia yms ni multa jää paljon näkemättä ja sekin ärsyttää ja häiritsee kovasti. Ne idolit on tehny niin kovasti hommia sen eteen, et niistä on tullu idoleita, ni ne ansaitsis paljon parempaa ja oon niin ylpee niistä, siis ette arvaakkaan. Ja oon myös ylpee niistäkin, jotka on ollu tai on harjoittelijoita, mut ei pääse idoleiks, nekin on tehny kovan työn mut se ei oo valitettavasti riittäny, sekin on vaa niin surullista. Niiku on myös se, kun niitä idoleita välil lähtee bändeistä, niille käy jotai, ne tekee jotai tai ne jopa kûõlee. Se on niin harmi ja hirveen surullinen asia, samoin ku miten niitä kohdellaan yms. Mäkin oon aina unelmoinu kpop idolina olemisesta, mut toisaalta siinä on niin paljon huonojakin puolia ja mä en kuitenkaan koskaan ois riittävän hyvä missään. Oon liian laiska ja herkkä yms siihen, mut silti pidän sen mun unelmana, niiku sen et näkisin joskus edes jonku idolin livenä. Kpopissa on vaan niin paljon niitä hyviä ja ihania puolia mut myös hirveesti niitä huonoja ja hirveitä puolia ja molemmat asiat aiheuttaa mulle tän haikeen olon mikä mul on nytkin. Mietin näitä asioita varmaan ihan liikaa ja saan mun pään ihan sekasin. En saa näitä asioita mun päästä ja alkaa ahistaa ihan kauheesti. Nytkin oon vaa niin masentunu ja ahdistunu tän kaiken takii, et mikään ei auta enkä jaksa tehä yhtään mitään. Joskus mietin vaa, et ku tää aiheuttaa mulle näin huonon olon, ni pitäiskö vaa lopettaa kpopin kuuntelu ja fanittaminen ja ignoorata kaikki jutut, mut ei ne ansaitse sitä, en mä voi niin tehdä ja kun yritin kerran ni se tuntu liian pahalle sekin. Ne on kuitenkin liian ihania ihmisiä ja liian hyviä biisejä, en voi vaa jättää niitä. En nyt tiiä mitä teen ja päätin kirjoittaa tästä tänne, ku en uskalla puhuu kellekään eikä kukaan edes ymmärtäis. Toivon et es joku lukee tän vastaa tähän jotain, koska tarviin oikeesti apuu ja vinkkei mitä tehä tän asian kaa. Tää kaikki vaan häiritsee mua ihan liikaa. Oon ihan hirvee kpop fani ja tunnen joka asiasta syyllisyyttä. Auttakaa mua!

Juu, ois ihan hirveesti varmaan kaikkee, mitä en edes maininnu täs, mut ihan sama. Purin nyt tähän mun kaikki ajatukset, jotka on jo monta vuotta mua välillä ahdistaneet. Kiitos jos luette ja vastaatte, toivon et joku samaistuu ja et en oo ainut tällänen. Ajattelen muutenki varmaa kaikkee ihan liikaa ja se saa mut tähän outoon ahdistuneeseen oloon. Tää oikeesti autto hiukan, ku kirjotin tän kaiken. Kiitos vielä ja tsemppii kaikille ihan mihin tahansa asiaan!! <3<3

K-pop hullu🥲

Moi! Haluan myös k-pop idoliksi, MUTTA en lähde siihen koska se voi viedä elämästäsi monta (jopa 10v)vuotta harjoitteluun. K-popissa on hyviä puolia mutta kovia dieettejä, kauneusleikkauksia ja 5-10% päätyy idoleiksi joten voit pilata nuoruutesi. Btw et ole huono Fani, jos et ole keikoilla yms. Itse fanitan kotona muutaman fanituotteet kanssa ja katson keikkoja netistä :)

-k-pop hullu

Öö

Harmi kuulla ja tuon taas tämänkin keskustelun esille, toivottavasti joku vastaa ja osaa auttaa sinua.

Popcorn

Sori viesti tulee myöhässä eikä oo kovinkaan laaja vastaus😅 Ite oon kans TOSI iso kpop fani❤ Onhan se todella surullista miten ”idoleita” kohdellaan eri entertaimenteissa.. Jo tuo sana ”Idoli”(täydellinen versio ihmisestä) saa vihan tunteen nousemaan🙄 Mutta älä mieti liikaa tuollaista, olet vain yksi miljardeista ihmisistä tällä maapallolla joten mikään tekosi ei vaikuta bändin suosioon/huononemiseen. Kannattaa tutustua enemmän kopin hyviin puoliin💕en tiedä onko esim. bts sinulle tärkeä tai tuttu yhtään mutta heiltä saa iloa paljon! He ovat vapaampia kuin monet muut ja käsittelevät biiseissään kiusaamista,masennusta ja itseään rakastamista♡ Kannattaa kuunnella kpopin rinnalla myös vaikka amerikkalaista musaa tai vaikka ihan suomalaista niin saisit ajatukset pois. Kumpa tämä asia ei stressaisi sinua😪 en kerkee nyt jatkamaan ku kirjoitan tätä yöllä mut tsemppii ja ÄLÄ LOPETA KPOPIN KUUNTELUA🥰 kuuntele iloista musaa, tanssi ja laula ilman että mietit mitä biisin takana tapahtuu❤❤❤

?

Tietääkö kukaan onko K-pop bändi Black pink lopettamassa ja jos on niin milloin?

Bab Honey Girl Androgyyni 😍😈 💜💜💜💜💜💜💜

Hellou!

En jaksanu lukee kokonaan. Mut anyways. Mul on sama juttu kuuntelen vaa niitten musaa yms.

Mut oon suunnitellu meneväni keikalle vaan omasta halusta. Sä voit tuntee olevas yhtä hyvä fani jos sä et oo ihan hysteerinen fani, koska ne on koko maailman ongelma….

Ciaó!

Obsessed kpop multi stan

Kiitos tosi paljon kaikille vastauksista! <3 Sain teidän ansiosta lisää itsevarmuutta kpop fanina :)
?, netistä lukemieni asioiden mukaan Blackpink ei lopeta ainakaan tänä vuonna, ne vaan lopetti niitten yhteydet ja sopimukset (tai jotai) YG Entertainmentin kanssa. En ole varma tästä tiedosta, mutta niin minä olen kuullut. Ja Jennie ei ole lähdössä Blackpinkistä, kun sellainenkin huhu oli. Blackpinkin jäsenet olivat kuulemma sanoneet aikovansa olla tekemisissä pitkään neljästään. Kpopin maailmassa on nyt menossa paljon asiota ja tämä vuosi ei todellakaan ole Kpop artisteille se paras. Olen koittanut perehtyä niihin asioihin, kun niistä olen huhuja kuullut netissä, mutta suoraa vastausta juuri mihinkään en ole saanut. Vaikka asiat ovatkin sekavia monella tapaa, toivon kaikille idoleille parasta ja tyydyn sekaviin vastauksiin väliaikaisesti. En lopeta Kpopin kuuntelua, ainakaan lähiaikoina, toivottavasti en koskaan.

Moonis Army_bab honey😍😈💜

Hellou!

Jennie on kokenut vihaa ja muuta. Jos mä oisin se niin mä nostaisin pään ja olisin ihan oma itseni silti.

Ciaó!

Vastaa aiheeseen: Kpop, lukekaa pliis! Samaistuuko kukaan?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top