Siirry sisältöön
Nuori tyttönen

Heivain.
Viimiset puol vuotta tässä on menny miettiessä että kuulunko lgbt+ yhteisöön. Joskus joulukuussa kallistuin sille puolelle että kuulun, vaikka en vieläkään oo ihan varma. (ja tuntuu et pitäis koska oon ihastunu ihmiseen joka ei ole vastakkaista sukupuolta)
Noh päätin asian lojua siinä sivussa, mut nykyää muo tavallaa ahistaa se et jonnekki lokeroon pitäs kuulua vaikka mikään ei tunnu omalta. Ei edes lokeroon kuulumattomuus. Termit pan ja omni olis ehkä lähinnä muo mut en tiiä.

kertokaa et en oo ainoo joka kamppailee tai on joskus kamppaillu identiteettinsä kanssa.

Kata, verkk@ri

Moi,

et todellakaan ole ainoa, joka kamppailee näiden asioiden kanssa! <3 Jos yhtään lohduttaa niin saat aivan rauhassa etsiä itseäsi. Se, haluaako omaa identiteettiä määritellä, on ihan jokaisen oma asia, mutta sulla ei ole mikään kiire sen kanssa.

– täältä lisää tietoa ja tukea aiheeseen liittyen: https://seta.fi/

Oloasi voisi myös helpottaa puhuminen aikuisen kanssa. Esim. Lasten ja nuorten puhelimessa voit puhua maksutta ja luottamuksellisesti ihan kaikesta.

Numero 116 111
Puhelin on auki
ma-pe klo 14-20 ja
la-su klo 17-20

Lasten ja nuorten chat päivystää
su-ke klo 17-20

Kaikkea hyvää sinne! <3
Kata

UWU

Melkei kaikki kamppailee identiteettinsä kaa jossain vaiheessa :3

homo tai jotain

Minun mielestäni sitä ei tarvitse edes määritellä ainakaan jos ei vielä osaa sanoa mitä on. Minä en määrittele omaa sukupuoltani, tai seksuaalisuuttani oikeastaan mitenkään muutenkuin sen hetkisen fiiliksen mukaan. Jos tuntuu itselle tärkeältä tietää mitä on niin asiaa voi miettiä ja tutkia, mutta seksuaalisuuden ei kuuluisi olla lokero paitsi juuri hetero tietysti tarkoittaa sitä että on kiinnostunut vastakkaisesta sukupuolesta mutta se ei ole lopullinen päätös siitä keneen saat ihastua tai miten saat käyttäytyä. Omalle seksuaalisuudelle ei myöskään välttämättä tarvitse nimeä, sen voi kertoa omin sanoin. Seksuaalisuuden kanssa ei tarvitse kiirehtiä.

Joku tyyppi

Et oo ainoo, siis mulla ihan täysin sama, oon nyt miettinyt tätä reilu puol vuotta enkä tiiä vieläkään, mut oon ajatellut et ehkä mun ei tarvi määritellä itteeni ollenkaa.

@liianvanhatänne

Mä en tiiä, onko se lokeroiminen loppujen lopuksi ees niin tärkeetä, mutta jos jonku nimen haluaa antaa, nii pan ja queer on ne ”avoimimmat”

Vastaa aiheeseen: Kriisejä ja kriisejä (seksuaalisuus)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top