Siirry sisältöön
Girl 99

Tämä on kulunut aihe, mutta… Minkälaisista tytöistä pojat tykkäävät? Eli uutena sivukysymyksenä se, että onko esimerkiksi todistuksella väliä? Usein tuntuu, että pojat siirtyvät enemmän niiden seuraan, joilla on eniten meikkiä/huonoin todistus. Meidän koulussa ”hikuttaminen” on hieman noloa. Onko jotenkin ”hienompaa” olla ns; ”Blondin” seurassa, että voisi pitää yllä omaa imagoa? Onko silmälaseilla mitään väliä? Ja miten pojat suhtautuvat tytön kaveripiiriin? Eli katsovatko pojat, että kenen kanssa pyörii yleensä?

Olen 167 cm pitkä, suorat kullanruskeat hiukset, hyvä koulussa, silmälasit, pukeudun ihan normisti (en mikään emo), välillä ujo mutta osaan heittäytyä myös, kavereita on mutta se ei näy silleen esim; facebookista (koska ei jaksa päivitellä), osaan pitää puoliani ja yritän yhteisymmärrykseen, ja olen 13 v, harrastan cosplay:tä, ja maalaan paljon. Onko harrastukset vaikuttavia? Esim; cossaus?

tällänen kohta 17v tyttönen

Oon kyselly paljon kaveripojilta tuota, puhunu syvällisesti aiheesta ja exäni kautta (joka on edelleen ystävä jota nään päivittäin kaveriporukassa) saanu tietoo. Mitä vanhemmaks tullaan, sitä enemmän se ulkonäkö tärkeys häviää. Oot vielä kuitenki aika nuori (en pilkkaa tai mitään) jote kokemuksesta voin sanoo et tossa iässä jätkät on vielä vähän pellejä. En tietenkää yleistä, on lukiossaki säälittäviä jätkiä mut joukossa on aina niitä joilla on älyä ja muuta.

Jokaisella jätkällä on oma mieltymys ”ihannetyttöön” mut loppu peleissä ku kohalle tulee huippu luonne ni ei siinä paljoo kropalla ja meikillä oo väliä. Exälleni ulkonäkö ei merkannu mitään ja luonteen perässä oli. Kaverit on sanonu et turhan feikit, ylimieliset, pinnalliset, ns. huorat ja muutenki sellaset hakoteillä olevat ryyppyteinit ei kiinnosta. Jätkät saattavat helposti olla ennakkoluuloisia mut ne tietää et tytöt haluu et ne tulee toimeen niitten ystävien kanssa. Toki ne kattoo vähän millasten ihmisten kaa liikut koska ystävät kertoo monesti aika paljon siusta. Itelläni on silmälasit oppitunneilla ja niillä ei oo mitää väliä :D On hyvä olla itsetuntoa ja mielipiteitä niinku siulla taitaa ollaki. Ainaki oot persoonallinen harrastuksien myötä. Jotkut saattavat tuomita tuossa iässä harrastuksen takia helposti. Koulumenestys on vaan hyvä, mut kunhan ei anna sen mennä ylitse muiden. Mut muistat olla oma ittes, niitä jätkiä ehtii tulla ja mennä tässä nuorena! Ite harrastan zumbaa ja lihaskuntoo eli käyn erilaisissa jumpissa. Ps. Korostan et tuossa iässä pojilla on sellanen muiden silmissä hyvän näyttämien -kausi, eli ne haluu muilta aina sen hyväksynnän..

Vastaa aiheeseen: ”Kriteereitä?”

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top