Siirry sisältöön
Tyttö13

Mua on vaivannut jo jonkin aikaa se että miten vahana voi ruveta seurustelemaan tai että miten sen voisi aloittaa. Mulla on yksi poika kiikarissa mutta en tiiä onko sillä tunteita mua kohtaan. Miten voisin näyttää sille mun tunteet? Onko neuvoja?

Harmaa

Ensinnäkin, onks tää jätkä suosittu/hyvä tyyppi. Jos on ja oot varma et se ei pidä hauskaa muitten kustannuksilla, kysy siltä, jos ootte tarpeeks läheisii. Jos ootte viel sil tasol et ette juttele mitään outoo (joo, ku suhde etenee te puhutte kaikkee outoo paskaa?) kysy siltä? Jos se vastas myöntävästi nii onnea! Koska jätkät usein tekee alottee ensi/ei uskalla pitkään aikaan.

Nimetön

Seurustelulle ei ole oikeaa ikää aloittaa sitä. Sen voi aloittaa mielestäni kun siltä tuntuu, mutta ei pidä kiirehtiä. Sen pitää antaa mennä omalla painollaan. Jos olet kiinnostunut hänestä mene juttelemaan hänelle. Keskustelu alkaa sujumaan jos teillä on jotain yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Esimerkiksi koirat, tai jokin harrastus. Kun olet tai jos olet jo tutustunut häneen paremmin eli tiedät hänestä enemmän niin voit kysyä onko hänellä tunteita sinua kohtaan ja voit samalla mainita omistasi.

_

kannattaa kertoa sille tyypillee sun tunteista suoraan. Hän varmasti arvostaisi sitä.

Vastaa aiheeseen: Kuina aloittaa seurustelu?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top