Siirry sisältöön
Apollo284

No, oon 13 vuotias poika Tampereelta ja oon 7 luokalla. Mun luokalla on yks tosi hyvännäköinen ja kiva tyttö joka ei seurustele :’D Eli varsin selvä kysymys, olisko teillä vinkkejä miten kysyä ’treffeille’ ja ’iskee’ :DD Ja muuten ihan muuten vaan kysyn tytöiltä kelpaisinko :D oon siis 13, vaaleet hiukset 154cm harrastan valokuvausta, purjehdusta ja pyöräilyä. Tykkään mm leffan tai tv:n katsomisesta ja vaan olemisesta :) Pelaaminen on myös kivaa mutta en pelaa kuitenkaan kovin paljon. Max. 2h päivässä ja useina päivinä en pelaa ollenkaan edes puhelimella ;) Tässä tämmönen stoori..

-Apollo :)

Nimetön

kukka

NagitoKomaeda

Mä en ymmärrä mikä kiire teillä lapsilla on kasvaa :D

Aloita puhtaasti kaveri pohjalta ja koita ensin tutustua häneen ihmisenä. Koita saada hänet kiinnostumaan sinusta ja harrastuksistasi. Ole myös kiinnostunut hänen elämästään ja ole tukena kaikissa tilanteissa. Kehu vaikka hänen paitaansa tai kysy onko hän käynyt kampaajalla. Kohteliaisuus on aina tärkeää. Anna asioiden kehittyä itsestään. Luo hyvä luottamus ja kun tuntuu että olette hyvin läheisiä voit kertoa hänelle tunteesi. Älä masennu jos ei onnistu, tuossa iässä tytöt pitää poikai tosi ”epäkypsinä” ja se saattaa vaikeuttaa asiaa

14w tyttö

Ole mukava tytölle ja kehu häntä(älä liikaa) jos ette tunne kunnolla ei kannata edetä liian nopeesti! Myös tytön mielipiteiden tukeminen ja auttaminen on hyviä keinoja;) ku tunnette vähän enemmän silleen että ootte kavereita ni silleen pienesti ”kiusaaminen” saa tytön ajattelemaan että pidät hänestä. Jos meet laittaan viestiä silleen ”näytä tissit” ni tyttö luultavasti aattelee ettet silleen tosissaan välitä tytöstä. Yks tosi tärkee juttu. Älä ignooraa!!
Monet yrittää esittää ”etäistä” jotta tyttö kiinnostuis mutta jos tyttö tykkää susta ja sää ignooraat Ni ei hyvin käy! Tärkeintä on että oot omaittes ja pidät teitä tasa arvoisina :)

Poika

Ensin siun pitää tutustua siihen ihan vaan kaverina.Sen jälkeen kun olette esim kavereita nii voisit hengata sen kanssa enemmän kun vaan jos olisit kaveri ole huumorinen,kohtelias,ymmärtäväinen,kuuntelevainen,auttavainen ja oma itsesi.Elä esitä mitään.Sitten kun olette olleet kavereita jonkun aikaa voit kysyä häntä esim syömään tai jätskille jonnekkin.Kun olette esim syömässä voit kysyä vaikka mites siun päivä on mennyt?Ja sen järkeen voit sanoa suoraan että mulla on tunteita sua kohtaan aika paljon.Ja jos tyttö sanoo esim ai kiva kuulla :) voit kysyä tykkäätkö sie miusta? Jos tyttö vastaa etttä kyllä miekin tykkään siusta ole normaalisti ja sano että olis kiva jos meillä olis jotai.Sitten vaikka viikon päästä voit nähdä häntä ja kysyy että haluisitko aloittaa suhteen tai alax.Mutta jos et uskalla kysyä suoraan face to face voit kysyä myös videopuhelussa tai tekstiviestillä.

14 vuotinen poika

kaverina eka meet tutustuu häneen ja sillee, mut et todellakaa mee missää viestil sanoo sillai moi tykkään susta. Enkä ees menis ite tutustuu ihmiseen viestil vaa face to face ja sit oot sillai myöhemmi et tiiäksä mitä mul ois yks asia ja oot sit sillai et sul on tunteit sitä kohtaa ja jos sil ei sua ni sit hakkaat sen ok läpäl vaa jos silki on sua kohtaa tunteit ni sit voit esim seuraavan päivänkoulu jälkee kysyy et haluisko tulla teille hetkeks ja sit voisitte jutella ja tällee mut jos sil eioo tunteita ni ei niitä voi pakottaa

Tyttö

Ole ensin sen kaa kaveri. Tutustu siihen vähän pintaa syvemmältä. Jos tää tyttö pitää sinusta, näet sen kyllä varmasti selkeästi ja silloin on turvallista pyytää häntä treffeille. Jos kuitenkin vain pamautat sen päin näköä tutustumatta tyttöön ensin, hän voi säikähtää.

Naisten mies

Ole mukava ja kohtelias äläkä esitä mitään

dsds

boom

14v poika

Tein ison virheen. Kysyin suoraan tytöltä että alax ja vaikka se on vaan siskoni kaveri siis kysyin tytöltä.

9v tyttö

Mun mielestä pitäis vaan näyttää coolilta ja vähän ”kiusata” sitä. Niin se saattaa alkaan ajatteleen et pidät siitä. Kannattaa pyytää vaikka kaverii avuks, niin se voi vähän auttaa sua olemaan cool. Sitten noitten jälkeen kannattaa vaan sanoo sille et pidät siitä ja et haluuks oleen?

Onnea!

Nimerkki (pakollinen)

Tytöt ovat sosiaalisia eläimiä, joten niihin pitää tutustuu, mutta pitää nolot tarinat säästää myöhemmälle, jos tyttö ei nii diggaa ja rupee juaruu. Nyt teit kyllä virheen ku vaa pyysit..

14 v tyttö

Musta tuntuu et tänikäsinä kiusaamisen käyttäminen iskemiseen on jo vähän out tai että se kuuluu enemmänkin alakouluun. Ihastuksen seuraan kannattaa pyrkiä mm. Samaan kotsan ryhmään, ryhmätyöhön ja jutella enemmän. Se selvittää ensinnäkin pidätkö siitä oikeasti todella eikä vain sitä miellyttääkö se silmää. Jos tulette juttuun niin mahdollisen kiinnostuksen huomaa kyllä katseista yms. Jos tyttö on kokenut pettymyksiä poikien taholta hän tuskik tekee alotetta tai jos on ensikertalainen seurustelussa. Tyttöä kannattaa pyytää kylille rennosti ja samalla tehdä selväksi että menisitte kahdestaan. Kannattaa myös harkita tuplatreffejä jos tiedät vaikka kaverisi seurustelevan ne on treffit mutta ehkä vähemmän kiusalliset mutta jos tulette hyvin juttuun menkää kahdestaan. Iltaisin kannattaa jutella snäpissä tai wapissa osoittaa kiinnostusta ja tytölle on tärkeää että poika pitää häntä tärkeänä. Siinä omia vinkkejäni lyhyesti.

tyttönen täällä

[Viestistä poistettu osa]

Fyysistä:
– Ainakin perus hygienia on tärkeä.
– Älä treenaa tyttöi varten mitenkään mahdottomasti!
– ÄLÄ LYÖ SITÄ PERSEELLE KOSKAAN!!!

Käyttäytyminen:
– Älä flirttaile liikaa!
– ÄLÄ YRITÄ ÄRSYTTÄÄ TAI KIUSATA SITÄ EDES LIEVÄSTI!!!
– Näytä siltä, että oisit kiinnostunu seurustelusta sen kaa.
– Lähesty tätä henkilöä varovasti ja selvitä hänen mielenkiinnon kohteistansa jotain.

Ja TÄRKEÄÄ on se, että KAIKILLA tytöillä on edes VÄHÄN erilainen maku pojista, kun toisilla!!!!!
No… Onnea kai! :D

tony hawks pro skater 2

vasaralla

Vastaa aiheeseen: Kuinka ’iskeä’ tyttö ;)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top