Siirry sisältöön
Käkkärämänty

Moi oon 14v poika ja oon aivan silmittömästi rakastunut erääseen vuotta vanhempaan tyttöön.

Kaikki ois nii helppoo ellei hän vihaisi minua ja olen hänestä rumin poika koko maailmassa.

Valvon yöt vain miettien häntä ja hänen upeaa hymyään ja … persettä. Lol.

H

On itellä aika vaikee tilanne. Ihastunu jo kohta vuoden. Pari katsekontaktia ja pari lausetta, mutta ei sen enempää. En tiedä miten saisin mahdollisuuden puhua tälle henkilölle. En kuitenkaan halua tehdä sitä muiden kuullen ja olenmme eri luokilla joten aika kinkkinen tilanne… Vinkkejä??

Helppii

No mäki oon ollu pitkään ihastunut tosi komeeseen poikaan [viestistä poistettu osa] mut se on jo yhen emman kaa oon tosi surullinen ja oon myös ihastunut yhden [viestistä poistettu osa] kaikki söpöi mut luulen et niilki on tyttökaverit😭😭😭 oon yksin… Ja meil kellään mun kavereista ei oo poikaystävää nii tuntuu tosi lounilta!!! 😒😬😠

Sasu, Verkk@ri

Moikka!
Et ole ainoa, joka miettii tuollaisia asioita. Jossain vaiheessa jokaisella pyörii mielessä, että kuinka herättää kiinnostus toista kohtaan ym.

Onko hän suoraan sanonut, että vihaa sinua? Kannattaa suoraan kysyä, että mitä mieltä hän on susta! :) En myöskään usko, että olet ’ruma’ tai mitään muutakaan vastaavaa.

Muista kuitenkin, että ketään ei voi pakottaa ihastumaan tai ketään ei voi pakottaa olemaan yhdessä.

Tsemppiä!
Sasu, verkk@ri

P

Morojensta! Määki oon tykäästyny yhtee kundii ja tuota nuin mää en tiiä itekkää mitä tehä täsä tilanteesa. Minä oleen rukannut joka pääevä ja jäin siitä kiinni miun kyseeselle ihaastukselle. Ja mie en ees tiiä onko hään poeka..

Natural

Kukaan poika ei koskaan halua mua. Oon ollu ihastunu jo miljoona kertaa enkä jaksa enää kun en saa ikinä vastakaikiua. Kerran luulin et yks jätkä tykkää musta ku se flirttaili ja tuijotteli mua ja supisi välillä kavereilleen ja katto sitten mua…
Mutta sitten sain tietää että sillä on jo tyttöystävä… 😔

En oo koskaan seurustellut ja ihastukset on edenny aina vaan korkeintaan sille tasolle että poika toteaa ”Hei tota… mehän ollaan vaan kavereita, eiks nii?”.

En meikkaa enkä omista missinvartaloa. Minulla on aknea ja vaatteet ovat minulla päällä vain ettei tule kylmä. Eikä kukaan poika halua minua, koska lähellä on paljon upeampiakin mimmejä.

hallomallo

minäkin olen ihastunut tällä hetkellä minun ystävääni. mutta en ole vielä ihan varma pitäisikö minun nmennä sanomaan hänelle jotain….

..

Paras vaihtoeto on varmaankin vain jutella ihastukselleen, jos ei ole varma tämän tunteista. (Kokemusta on) nimittäin kauan tykänny yhestä tyypistä ja tuntuu vaan että asia ei etene kun en uskalla puhua. Joten teille joilla on edes vähän rohkeutta (kun mulla ei ole) niin menkää juttelemaan tilaisuuden tullen. Ei ole kuitenkaan mitään menetettävää. Jos toinen ei tykkää niin sille vain ei voi mitään. Surullista mutta totta…

Ldld

Eueje

Kukkanen

Kannattaa vaikka aluksi keskustella wapissa usein ja sitten jutella itse en ainakaan uskaltaisi suoraan mennä kysymään

narcis

Tykkään yhest pojast mut en oo varma et pitääks se must. Ollaan samalla luokalla ja ihan hyvissä väleissä (juttellaan ja leikitään muitten kaa halihippaa yms;;) mut en tiiä et tykkääks se must enempää ku kaverina….WHAT TO DO?!

J

Auttakaa miten kerron yhdelle pojalle et tykkään siitä. Ollaan juteltu mut en uskalla kertoo ja se on samalla luokalla.

Toowierdgirl

Mulla on aika samanlainen ongelma. Olen siis ihastunut yhteen mua vuotta nuorempaan poikaan ja tiedän ettei hän tykkää minusta… kuka haluaisi olla vanhemman tytön kanssa yhdessä? Mutta siis neuvoja? En itse suosittele puhumaan asiasta puhelimen välityksellä vaan kasvotusten. Se helpottaa suunnattomasti asioiden selvittämistä. Itsekin kaipaisin neuvoja..

Swäg tyyppi

Saisko apuu ku must tuntuu et mun ihastus tykkäis musta mut en vaa uskalla kertoo sille oon ihastunu siihe niinku🤥 hjälpa mig

13w poika jostai kaatikselta

Mun mielestä jos oot oikeesti ihastunu nuorempaan poikaan hän on täysin hullu jos ei ole iloinen ja imarreltu. Sinun pitäisi ottaa välkälla hihasta kiinni viedä sivummalle ja kertoa tunteista… ehkä jopa pussata

Vastaa aiheeseen: Kuinka kertoa ihastukselle tunteistaan.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top