Siirry sisältöön
Leppäkerttu :)

Moikka, oon 06/14 vuotias tyttö. Oon seurustellut kohta 2kk ja no mun pitäis niikuin kertoa mun vanhemmille siitä. En tiedä tekisinkö sen viestillä vai kasvotusten? Entä mitä sanoisin? Haluisko joku ehkä auttaa😅

Kata, verkk@ri

Moikka!

Kyllä suosittelen kertomaan kasvotusten. Vanhempasi saavat varmasti tietää ennemmin tai myöhemmin ja on ehkä kivemp että he ovat kuulleet asiasta sinulta :)

Valitse jokin rauhallinen hetki kun olette perheen kanssa koolla ja kerro vain asia niinkuin se on! Ehkä voisit ottaa ystävän tueksi?

Tsemppiä!<3
Kata

Ampiäinen

Heippa! Eli oon siis 08/12 vuotias poika eli 6 luokalla. Oon seurustellu kohta 2kk ja en tiiä miten kertosin tästä vanhemmille, olisiko jotain apuja?

Pojtsu

Moi!
On varmaan jo myöhäistä, mutta muille vinkkinä, että meen huomenna sen Pirjon/Pentin kanssa pyöräilemään/laskettelaam/ulos mihin sit oottekaan menossa. Ne saattaa kysyy sit heti tai myöhemmin jotai, mut vastaat vaa rehellisesti. Ne ymmärtää kyllä.

Sit kun ne tietää siit ja ei oo kyselly mitään (tai vaikka oliskin kyselly) ni voit kutsuu sen teille ni kuvio on ainakin vanhempien kanssa selkee. Myöski jos sit tulee ero ni en ainakaa ite ilmottanu siitä vanhemmille mitenkää eriksee. Ne huomas ehkä alkuun et olin hiljasempi mut en sit ollu nähny sen kaa hetkeen ni kyl ne sit huomas sen.

Yks poika

Moi! Oon 06/15 poika ja oon seurustellu yhen tytön kans 4kk ja mun pitäis kertoo mu vanhemmil siitä, mut en tie et miten mun pitäis alottaa ja miten se pitäis kertoo sillee et siit ei tulis kauhee haloo.. Oon vähä hiljane vanhempie seuras ja en sillee puhu mu omist asioist nii paljoo, ni pelkään niide reaktioo siihe..

Vastaa aiheeseen: Kuinka kertoa vanhemmille seurustelusta?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top