Siirry sisältöön
Solita⚘

Moi, olen kohta 15-vuotias teini. Haluaisin maistaa joskus energiajuomaa, mutta en koskaan joisi niitä paljon. Haluaisin vain maistaa sitä, niin tietäisin mille se maistuu. Onko mitään ideoita, miten voisin maistaa sitä?

rainbow

Osta vaan kaupasta tai pyydä vaikka kaverilta. Kuitenkin 15v saa niitä ostaa ihan ”laillesesti” ostaa vaikka ei se laitonta ole alle 15v:nä ostaa (vrm tiiätte mitä tarkotan😭😭) (siis ne ikä suositukset yms)

Bubbles🔵

Onko sulla kavereita jotka juo niitä? Jos on niin kysy voitko maistaa niiltä. Jos ei oo voithan sä ostaa vaan sellassen maistaa ja heittää loput pois tai antaa jollekkin joka ei luule ettö myrkytät sen heh

N [nimimerkkiä muutettu]

Osta tölkki kaupasta, avaa tölkki, juo tölkki. Ei ole mitään avaruustiedettä. Ei kukaan yhteen tölkilliseen kuole tai jää koukkuun.

Lunar

Kannattaa aloittaa esim battery:sta koska siinä ei maistu makean maku paljoa kun näissä muissa energia juomissa ja kannatta pienesti aloittaa juomaan ettei tule isoja sydän juttuja

00

kaupasta?

Spageli✨

käy ostamassa kaupasta ja maista :)

Jokuu💜✨

En osaa neuvoo kunnol, mut ite oon saanu maistaa isoveljeltä, ku se joskus osti. Jos sulki on sisaruksii, ni voisit kysyy niiltä, et saatko maistaa vähän, jos ne nyt es ostaa koskaan niitä. Ja jos ei, ni joltai kaverilta kans voit kysyy. Moikkaa! :)

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou!

Ite maistoin ekan kerran sillon kun mun kaveri hommas joten jos sun kaveri yms juo niin voit maistaa pyytämällä kaverilta apua.

Ciaó!

terve teille

Tässä minun neuvoni lyhyesti kymmenessä kohdassa:
1. Kävele kauppaan
2. Valitse halvin energiajuoma hyllystä
3. Kävele kassalle ja maksa juoma
4. Avaa energiajuomapakkaus ja kaada juomaa suuhun
5. Maistele juomaa ja mieti, miksi juot sitä
6. Kävele pullonpalautukseen
7. Palauta pullo ja ota kuitti
8. Kävele kassalle ja lunasta pantti
9. Kävele kotiin
10. Totea, että reippaasta kokeilusta huolimatta energiajuoma ei tee sinusta kovaa jätkää. Toista yllä oleva vain tarvittaessa, ei joka viikko.

Ihan oikeesti, ei ne juomat niin terveellisiä ole, se on terkan tunneillakin kerrottu. Ei niitä kieltää pidä, mutta unta palloon tunti enemmän yössä jos väsyttää kovasti.

Stilla08

No niin. Nyt sitä energiajuomaa on maistettu. Kävelin kauppaan, ostin ja maistoin. Se oli ihan ok makuista, mutta ei tuollaista voisi juoda kyllä joka päivä. Mun koulussa on niitä tyyppejä, joiden mielestä on tosi coolia juoda energiajuomia tosi paljon, mutta itse ajattelen asian enemmän terveyden kannalta, kuin sen että se on hyvän makuista.

Spageli✨

ei ne energiajuomat kyllä oikein mitään makuelämyksiä itellekkään joskus tarjonnu.

Vastaa aiheeseen: Kuinka maistaa energiajuomaa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top