Siirry sisältöön
Sinkkuikuisesti

Oon 6lk lopusta asti (eli kohta 1v) ollu ihastunut mun vanhaan ystävään/mun vanhempien ystävien poikaan.

Aloin tykkään siitä ku viettettiin 3-4pv putkeen aikaa mä,se ja mun bestis meijän ala-asteella. Sit mun bestis oli silleen ”se tykkää susta” en uskonu sitä ja manittin siitä mun luokan tyttöille ja nekin oli sitä mieltä. Ja sit ku kaikki lopetti sen sanomisen aloin tykkään siitä?

Poika on mua vuoden nuorempi,mut ollaan oltu 2lk asti samal luokalla. Nyt se siirty mun rinnakkais luokalle. Mun kaikki kaverit on silleen ”kerro sille” ollu tyylin sen vuoden, mut mua pelottaa että kun sanon se alkaa vihaan mua😞

Mut tunnen itteni niin yksinäiseksi. Vaikka mulla on maailman ihanimmat ystävät, mut tarvin jonku pojan. Ainoo poika jonka tunnen tunnen on mun oma isoveli. En oo tekemisissä kenenkään muun kans.

Aatelkaa kuinka ihanaa ois joku jonka viereen vois käpertyy nukkuun ja joka tois sulle suklaataa ku on menkat ja joka sais sut aina hyvälle tuulelle(mun bestis kyllä täyttä tän kriteerin)❤ en oo koskaan pussannu ketään poikaa, ikänä seurustellu. Tuntuu ettei kukaan pidä musta. Ärsyttävintä on se että oletetaan että 15v vuotiaalla on jo jonkin verran seurustellu kokemusta. Täytän tänä vuonna 15v. Mun kaikkilla ripille pääseillä sukulaisilla on ollu sillon jo tyttö/poikaystävä ja tulee olemaan paitsi mulla.

Mua ärsyttää aina ku nään koulus ku jotku seutevat tyypit vaa halailee käytävillä ja oon ite silleen ”et kyl itellekki kelpais” Must tuntuu et oon ainoo vaikka ei mun bestisikään oo koskaan seurustellu. Mut eihän sitä koskaan tiiä millon seki alkaa. Ku on se sen verran kauniimpi ku mä. Näytän ihan 3v en ikänä näytä hyvältä enkä ees tykkää mun tyylistä.

Keksin aina kaikkii fantasioita ja yhtäkkiä herään ki todellusuuteen ja aatten et jos mietin näin nii ei se koskaan ees tuu tapahtuun💔

Do it

Moi! Täytin tänä vuonna 15, ja mä olin tykänny jo puol vuotta mun yhestä tosi hyvästä poikapuolisesta kaverista, jonka oon tuntenut päiväkodista asti. Tää poika oli jo aiemmin sanonut tykkäävänsä musta, mutta sillon olin vielä ihastunut toiseen poikaan. Kuitenki puol vuotta mä ootin ja mietin sanonko vai enkö sille, koska aattelin että sil ei oo enää samoja tunteita mua kohtaan. Illalla pari tuntii ennen päivää kun mä täytin 15, lähetin sille snäppiä että tykkään siitä, ja se vastas että niin sekin tykkää musta!
Me ollaan seurusteltu nyt suunnilleen 2 ja puol kuukautta, ja tää on meiän molempien eka kunnon suhde.
Oot vaan oma ittes, kerro sille ja kato mitä tapahtuu. Ei se sua vihaamaankaa voi alkaa, sähän et sanonu mitään loukkaavaa, kerroit vaan omista tunteistas! Tsemppiä❤️

lexie

mulla on välillä samat fiilikset, mut ei hätää! sitä sattuu aina välillä itekki miettiin et ’miks kaikil muilla on joku mut mulla ei’ mut kun mä ihan tarkkaan mietin nii en ees haluis oikeestaan olla yhessä kenenkää kaa. mä haluun nauttii elämästä jo nyt, ilman kumppania tai ei.

Oon samaa mieltä

Mä siirryin 7 luokalle ja meidän luokalla on iiiiihana poika se on kiltti ja puhelias. Oon niin pihkassa siihen! Haluaisin kertoo mun kavereille mut en voi koska mun paras kaveri sano että se on ihastunut siihen toooooooooosi paljon!!! Ja oon sanonu monta kertaa etten pitäis kenestäkään ja tuntui liian nololta ja pahalta sanoo että oon ihastunut samaan tyyppiin!

Oon yrittäny puhuu mahdollisimman paljon sille pojalle mutta aina mä jotenkin sössin sen…

Oon keksin fantasioita varmaan jo 4 luokalta asti mutta nyt ne on tullu paljon vahvemmiksi…

TOIVOTTAVASTI SULLA ONNISTAA!!! ❤️❤️❤️❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Mä oon mä

Tän keskustelun aiheeseen (mihin tarvii poikkista, tai jotai sinneppäin) liittyviä vastauksia:
Se suojelee ja puolustaa
Se naurattaa
Siihen voi luottaa
Jos itken, se ottaa aina mut huomioon…

Ja tota tää on outo, tää on ainaki mun poikkiksel: se on mulle kiltti, mut muille ihan p…

Vastaa aiheeseen: Kuinka paljon voikaan tarvita poikaystävää?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top