Siirry sisältöön
Nina

Kuinka voisin kysyä pojalta joka on hyvä ystäväni, että pitääkö hän minusta SILLÄ tavalla? Ja kuinka voisin kysyä poikaa alkamaan??

Ressu

Jos hän on hyvä ystäväsi, suosittelen pitämään hänet hyvänä ystävänä koska rakkaus ei ole helppoa ja jos teille tulee ero, myös ystävyytenne luultavasti loppuu joten pidä vain hyvät suhteet poikaan :)

pooika

Mul vähä sama ongelma. Mut ei kai siin kysyt vaa et ”alax”?:)

Sinisilmäinen

Mutta jos tulet torjutuksi, niin siitä kuulee koko koulu, jos poika liikkuu ”suosittujen” joukossa. Kai siinä täytyy olla vaan se oma aikansa. Kun olette esim kaksistaan. Enkä menisi kysymään keneltäkään et alaks tai alax. Enkä itse osaa ainakaan hymyillä ja sanoa että tykkään susta. Olen ainakin itse pasta tekemään aloitetta. Joku pusu vaikka nyt päätärinä poskelle kerran jatketaan yläasteelle eri luokkiinkin. Jos esim lähet viestii niin helposti siihen ei vastaa odottamasi hlö. Tai se näyttää sen jollekin muulle ja nauraa kaikki yhdessä. Kyllä mä haluisin ainakin et poika tulee mun luo ja odottaa sen tai ainakin näyttää välittävänsä musta enemmän kuin kokeiden numeroista ;D. Olen puhunut;)!

Vastaa aiheeseen: Kuinka pyydän alkamaan?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top