Siirry sisältöön
💀

Oon 6lk 12vuotias poika. Mua ärsyttää pikkusen se että oon vähän pyöreä. En ole ylipainoinen tietääkseni, [Osa tekstistä poistettu.]  painan noin 50kg. Murrosikä alkanut karvoitus tullu ja kivekset kasvanut. Kasvupyrähdys ei oo vielä alkanut. Mua ärsyttää eniten se että mulla on miestissit ja pyöree maha. Syön normaali ruokaa mutta syön paljon leipää ja napostelen herkkuja pitkin viikkoa mun pitäis se lopettaa mutta tuntuu hankalalle. Harrastan jääkiekkoa ja siellä muut pojat on ihan luurankoja. Aloitin käymään viikko sitten salilla. Kysyin äidiltä laihduttamisesta mutta kuulemma se ei ole järkevää. Mun pitää lopettaa herkkujen syönti ja päättää karkkipäivä. Onko muilla ollut tämmöistä tilannetta?

Joku ihminen

Oon ite tyttö ja mustakin tuntuu että oon pyöree. Eiks se kuitenkin mee niin et ku saat kasvupyrähyksen niin saatat laihtua? No, en tiiä. Kuitenki ollaan kummatki vasta 12-vuotiaita joten laihduttaminen saattaa olla kehitykselle huono juttu. Ei kannata verrata itseään muihin sillä sä oot yhtä arvokas ku muutki vaikka sä painaisit enemmän❤ Tää viesti tuskin auttoi sua mut tsemppii❤ Se karkin syönnin lopettaminen saattaa olla alussa vaikeeta joten kannattaa alottaa varmaan silleen pienesti😁

gold rose

Joo se on ihan totta että tuossa iässä ei kannata alottaa varsinaista laihuttamista varsinkaan jos kasvupyrähys ei oo vielä takana. kasvupyrähyksen aikana tosiaanki tosennäkösesti laihdut.

Syöminen terveellisesti ja säännöllisesti on kuitenki jo ihan terveyden kannalta hyväksi joten suosittelen, että syöt normaalia kotiruokaa ja kun syö tarpeeksi niin ei ees juuri tee mieli herkkuja eikä napostelua. Karkkipäivän voi päättää vaikka kerraks viikkoo mutta senkään tarkotus ei oo että sitte syö herkkuja niin paljon ku napa vetää koko viikon eestä vaan vaikka esim yks karkkipussi tai muutama leivonnainen.

Kinkkupala

Herkkujen syöntiä kannattaa vähentää. Mutta oikeesti kyllä se pyöreys katoaa kasvun myötä. Itse olen aikas lihava yli 60kg 14v Harrastin itsekkin jääkiekkoa mutta lopetin. Ei se pulleus haittaa yhtään mitään. Mulla ja varmaan lätkän takia sullakin on isot reidet ja otin ne hyvään käyttöön ja aloin harrastaa vapaaottelua. Jalkojen koko ja massa on aika hyväksi hyödyksi ja vaikka olenkin tälläinen niin olen silti nopeampi kuin jalkapallohiket luokassa. Sinä et välttämättä ole nopein mutta se ei ole tärkeää. Kunhan sua ei joka yö satu ihan sikana rintaan ja hengittäminen on normaali niin kaikki on hyvin. Ja älä huoli polvista mua ainakin välillä niihin sattuu. Jos sua oikeesti huolestuttaa niin käy enemmillä kävelyillä ja elä syö herkkuja ainakaan mitään rasvaista. Kyllä kaikki mieluiseksi muuttuu. Sitäpaitsi sun lihakset on varmaan koko luokkaa vahvemmat koska sun vartalolla on varaa mistä ottaa materiaalia kasvamiseen. ✌️

boyspoisboys

Kasvupyrähdys vie läskit pois, ole huoleti. Ensin tulee muutokset sukupuolielimissä, ekan 2 vuoden aikana ja kasvuspurtti on 4 vuotta yleensä. Leipä ja herkut vähemmälle, enempi proteiinipitoista! Sanoit että on jo karvoja niin kikkeli rupee tässä talven ainaki ihan varmasti pitenemään. Miestissit lähtee pois kun treenaat ja kehon koostumus/rasva% pienenee.

Dreamer✨️🧿💋

Joo, mäkin 12v tyttö täällänäin!

Noh… En ole mitenkään pyöreä, päinvastoin! Olen tosi pitkä, mutta en tykkää siitä kauheasti. Tai no nyt lähiaikoina oon alkanu ihan arvostaa omaa kehoani ja huomannu sen hyviä puolia.

Ja joo, tiedän, että haluisit alkaa laihduttamaan, mutta ei vielä kannata, koska kuulostaa siltä, että sun pituuskasvu saattais lähiaikoina alkaa, tai sitten ei, koska aika monilla se jatkuu vielä yli 18-vuotiaanakin.

En tiiä auttoiko kauheesti, mutta ymmärrän sua ainakin. Ne muut jääkiekkoilijat siellä teiän treeneissä, jotka on laihoja? Vähän sama kuin mulla, mutta eri tavalla. Mä oon se pitkä, joka aina erottuu joukosta. Mun kaikki kaverit on mua paljon lyhempiä.

Mutta hyvää alkanutta vuotta! Muistakaa arvostaa itteänne, ootte täydellisiä!!❤️❤️

Joku

Sama juttu mullaki. Emt oonko ylipainoinen, en ainakaa kauheesti jos oon, mut mun maha on tämmöne iso ja pyöree ja saatan olla muualtaki vähä sellai isompi tai jotai ku muut. Ei mua noi ja muut jutut sellai kauheesti häiritse mut tää mun maha ahistaa mua aina, ku haluisin vaa olla laiha, mut en oo ja en tiiä mitä tekisin et olisin ja vaik tietäisin ni en osaa tehä mitää enkä pääse es alkuun joten jee kiva. Kai mä vaan sit joudun olee tälläne ja elää näin. Oon siis btw 13v tyttö.

Slytherin gurll

Moi!
Oon ite 12 vuotias tyttö, mutta tunne on tuttu.
Ite harjoittelin tykkäämään ittestäni sellaisena kun oon, ja sitten vasta aloin toimimaan.
Tärkeintä on se, että sie teet sen, mitä ikinä päätätkään, itses takia. Siks että voit olla ylpeä ittestäs.
Ei toisten takia. Ei minkään muun takia kun itses.

Toivottavasti tää autto ees vähänn!

Girlyy010

Kinkkupala
Mitä sit tarkottais jos yöllä sattuis rintaan ja hengitys ei ois normaalia?

Kalalammikko :3

Itekki napostelen, mutta yritän päästä siitä syömään ruokailulla kunnolla. Laihduttaminen näin nuorena EI ole järkevää, et jaksa kasvaa ja yleensä kasvamalla lähtee tosi paljon.
Tuo jääkiekkoharrastus on kiva et älä lähe sielt pois!

Mut jos noin vähän painat, siun ei tarvii huolehtii mistään <3 Tee sitä mitä rakastat <33 Luulen vain että siun pitää vaa rupee lopettaa tuo topisiin vertailu <333
Ps. kuulostat kivalt XP

Vastaa aiheeseen: Kuinka saada pyöreys pois?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top