Siirry sisältöön
muru99

^ otsikko. Vastauksia tytöt ja pojat

poizu -98

mää ainaki katon silmii sillei pitkää ja sit meen juttelee :) mut sit ujommapuoleiset kattoo varmaa sillai ”salaa” tai jtn (:

Nimetön

Kaikki ilimasee sen omal taval.. mulle kävi nii et yks poika. (vuotta vanhempi ja aika ujo, mutta rento) nii se ei uskaltanu sanoo mulle mitään mut kuulinpa kaikkee kivaa sen kavereilta jotka ilmas asian turhanki selvästi.

En ees huomannu et kyseinen poika tuijottais tai mitään mut sit tajusin et se on se, mut kyllä se sitte tuijotti tai saatto tulla lähelle istuun tai sitte esitti kauheeta kovista ku olin siel mis seki, käveli tosi lähelt, hymyili (sille takas hymyilles hämmenty) sen kaverit tuuppi sit joskus melekee mun päälle..

Kerra sanoin vaa sille jotai ja se alko änkyttää sillee kivasti ja muuttu punaseksi. Ja kaikee kivaa.. tosa jutusaha kävi sitte nii et tuli toine tyyppi (sen kaveri) ja rupes melekee samanlaiseks ja sitte homma meni yli.

jos epäilet et joku tykkää susta kiinnitä huomiota vaikka siihe mite se on sun lähel, kattooko jne..

poika

no joskus sitä on hankala tietää. Joskus poika saattaa jutella sulle, tai yrittää olla kohtelias( aukoo ovia jne., mutta jotkut tekee niin muutenkin vain.) tai sitte kattelee sinua tai vilkuilee, jos on ujo. elikkä tämä edellinenkin vastaaja oli oikeassa.

joku random??

Hjoo joskus on vaikee sanoo mut kyl sen ehkä huomaa ihastukseni huomaa et pidän siitä vaan sillon ku katon sitä pitkänn ja sillee mut muuten oon niin ovela et ei se huomaa mitään mun lähestymis kikoissa.

Vastaa aiheeseen: kuinka tiedän et poika on kiinnostunu musta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top