Siirry sisältöön
💥

Kävin pari päivää sitten kaupassa ja näin mun vanhan päiväkotikaverin. Oon nyt jo 7lk ja siitä on aikaa, mutta tää henkilö näytti aivan samalta, mutta vanhemmalta. Halusin tosi paljon puhuu sille silloin tai jotain mutta en vaan saanu mitään sanottuu. En oo varma näkikö tai tunnistiko se mua mutta ei se ainakaan mulle mitään sanonu.
En oo saanu tätä tyyppi pois mun mielestä ja kadun etten sanonu mitään. Mulla ei oo tän tyypin numeroo tai muuta jolla voisin saada siihen yhteyden, en oo varma käyttääkö se vielä samaa nimee ku silloin enkä tiiä sukunimee.
Toi oli eka kerta ku näin sen johonki 7 vuoteen joten en usko että tullaan ihan kohta taas näkeen. Ja jos nähtäis uskaltaisinko sanoo sille mitään, mitä täytyis sanoo??
Tuntuu että räjähdän

tuleva muusikko

sun kannattaa vaan rohkeesti mennä juttelee sille, et sä siinä mitään menetä. voit vaikka mennä kysymään sen nimeä ja sanoo että muistat sen päiväkodista. voit kysyä siltä jos se tahtois hengata joskus tai jos saisit sen numeron ja voisit puhua sille kännykän kautta. ja ei haittaa jos et silloin uskaltanut mennä puhumaan, monelle on varmasti käynyt niin:)
toivottavasti auttoi:) ja jos ei oon todella pahoillani:(

Vastaa aiheeseen: KUINKA TUTUSTUN UUDESTAAN VANHAAN TUTTUUN

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top