Ahdistunut

Moi! Oon kohta 13v transjätkä ja kukaan ei ymmärrä mua. Äiti on huolissaan ja vaikka kuinka sille yritän selittää mun dysforiasta niin ei se tajuu. Ku tulin sille ulos kaapist se heti leimas mut lesboks. Leikautin tukan lyhyeks ja aloin käyttää ns ”poikien vaatteita” siin toivos et faija sisarukset ja muut sukulaiset alkais tajuu et tyttö mä en ainakaa oo mut EI. sukujuhliin mentiin mummolaan viime viikolla ja heti se alkaa:”Voi kuinka kauniilta nuorelta naiselta Mariella näyttää!” mä vihaan tota nimee yli kaiken ihan vaa sen takii koska se on niiiiin selvästi naisten nimi! Mä oon MIKAEL… Vanhemmat eros ku olin 7 niin vähä ärsyttää ku pitää ympäri kaupunkii ravata vaa sen takii et sais faijanki hämmentymään mun sukupuoli ongelmista. Mä luulin et tää kesä aika olis sit helpompaa ku oon vapaampi yms mut ei. Pistin shortsit jalkaan ja tajusin kui naiselliset muodot mulla jalkopäässäki on. Mä oon koko ajan äreenä ja haluun vaa olla yksin pimees huonees hiljasuudes. Tuun ihan koht hulluks, enkä ees vitsaile.
Kerroin kavereille tästä ja he oli vaa sillee:”ai siistii me kyl hyväksytää sut” ei ollu ihan pelkästä hyväksymisest puhe. Halusin avata vähän tästä mun ahistuksest heille mut nyt yks heistä suuttu jo mulle kun olin suuttunut tälle kun oli ruvennut mun poikamaisuutta haukkumaan ja vielä kutsumut tytöksi… haluisin sopii hänen kaa mut en kyl kaveri enää haluu olla. Miks kaikki on nii vaikeetaaaa…??

Nuortennetin yllapito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi myös aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Kata, verkk@ri

Tosi paljon voimia sinulle! Tosi surullista, että läheisesi eivät hyväksy sinua, koska sä oikeesti olet hyvä juuri sellaisena kuin oikeesti olet! <3

Ahdistunut ja pelokas tyttö

Moi..
Mä en tiiä mitä helvettiä mun pitäis tehä että mua ei kiusattais enään?? mua on jo 8vuot…
Koen et oon täys turha ämmä! anteeks tää kielenkäytö mut mä en koe mitää positiivista ollenkaan itsessäni..tarvitsen oikeasti apua..ja koen että tykkään molemmista sukupuolista..ja en uskalla kertoo siitä kenellekkään…mua ahdistaa olla joka paikas ja jopa mul on masennusta ja mielenterveys ongelmii..mä jopa viiltelen itseäni..koton on kans vaikeet ol…tarvitsen oikeasti apua.. en pärjää ollenkaan…saisko helppii??

Tyttö

Moi! Mua on kiusattu jne. Mä neuvon, miten saat sen loppumaan, kerro kavereille ja sitten porukoille ja sitten koulun henkilökunnalle

Tyttönen täällä

NYT KAIKKI SEIS!
Sulla MIKAEL on oikeus olla se mitä sä haluat! Sä saat olla jätkä, jos sä haluat PISTE(!)
Sun kannattaa sanoa vanhemmilles, että niiden olis aika tottua, koska ketään ei TODELLAKAAN voi kieltää olemasta oma itsensä! Heidän PITÄISI ymmärtää, että et todellakaan oo ainut ja sulla on oikeus tähän.
Tässä maailmassa saa olla mitä haluaa, mutta tietysti järkevästi! :)

Tsemppiä TOSI paljon! <3

Confused

Moi Mikael! Et ansaitse niitä ketkä ei hyväksy sua omana ittenäs! Hanki oikeet ystävät elämääs! Mä haluisin puhuu/tutustuu suhun jos sä vaa haluut.

❤️ Annie 15

tyttö

Moi
Oon 12.v tyttö. Mulla on itsensä hyväksymis ongelmia ja en uskalla kertoo siitä mun vanhemmille. Mulla on r-vika, murrosikä jne. Mulle on tullu painoo lisää, ja kehon muodot eivät miellytä. Haluaisin olla vaan erilainen ihminen. Ja oon ainut mun kavereist jolla on keho muuttunut. Tunnen itseni jotenkin erilaiseksi. En pysty hyväksymään itseäni. Mua on kiusattu
r-viasta nuorempana ja tänä vuonna mun kehon muotoja. Jos mun kaverit ois samas tilantees, voisin kokee itteni ehkä normaaliks. En vaan tiiä, et mitä tehä :(

Vastaa aiheeseen: Kukaan ei ymmärrä
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.