Siirry sisältöön

kumpi on tärkeempää luonne vai ulkonäkö (POJILLE)

Nimetön

moi olen 14v tyttö. olen miettinyt mikä on teille pojille tärkeää tytöissä. hyvä luonne vai hyvä ulkonäkö. kysyn vaan.

jani 96

luonne

jokuvaa

No kyl se menee reippaasti enemmä luonteen puolelle, mut ulkonäkö on kyl aina plussaa :)

Ongelmanuori

Tää on niin puhki puhuttu juttu. Joskus 3-4v sitten täällä lueskelin näitä, en muuta nähnykkään ku näitä. :D

Riippuu ihmisestä… Itselle luonne on tärkein, itse jopa ihastun luonteen takia. Ja yleensä jos ulkonäkö on hyvä, niin se tuottaa entistä enemmän vastauspelkoa, mikä on oikeastaan huono puoli. Tosin kaikki riippuu ihmisestä.. Mutta playerit tykkää ulkonäöstä, jos sulle sanotaan että sun luonteesta tykätään, se on oikeata tykkäystä. :)

mosse

ulko näkö on mun mielest melkei tärkeempi

Poika

Ite ainakin ihastuin omassa ihastuksessani luonteeseen.

Mäwa

No jos ei yhtään välitä ulkonäöstä nii ei tyttö varmaan kovin kiinnostava ole. Mut jos tekee jotain ulkonäön eteen mut on luonteeltaan semmone ärsyttävä nii ei sekään mukavaa ole. Mun mielest pittää tytön kaunis ja mukava olla. C:

vfdf

tietenki ulkonäkö! luonteella ei väliä kuha kaunis naama isot tissit ja hyvä perse!

joku random??

Toi lainaus on vaa tommone juttu kun en osaa laittaa tätä ilman sitä :-X niin ulkonäköhän ehkä eniten ratkasee sen että rakastaako vai ei luonne on kyl paljon lisää plussaa se voi ratkasta sen et tykkääkö siitä vai rakastaako pidän yhest tytöstä kyl sen luonne ja huumorin taju on niin mukavia eleitä siinä en muuten ehkä tykkäis siitä taino tykkäisin mut en niin paljoo (huoh…)

b 15

Eiks se oo nii et ulkonäköö ihastuu mut sisimpää rakastuu?

JustMe

Mul o aika isot reidet nii haittaakse?

poika 15w

Mulle se on puolet ja puolet. Sillo on hyvin ku tyttö on kaunis ja luonteeltaa täydellinen.

meikäläinevaa

mulla ainaki. Ja ite en kauheest välitä tisseist ja perseest jos on muute vaa nätti! Ja mulla toi meniki just noi ku ihastuin yhtee tyttöö. Ja nyt tarviin muute apuu! Mä oon ihastunu siihen ja se muhun mut se on luokan lyhyin ja sil ei oo ollekaa mitää kurvei mut se on tosi kaunis muuten! Mut jos mylntösin tykkääväni siit kaverit ilkkuis! Ps. Se ei oo mulle sitä myöntäny et tykkää must vaan se paljasti sen kaverilleen se juorus mulle ja mun kamulle josta se tykkää ja mun kamu ei tykkää siit mut käyttää tätä tyttöö vähä hyödykseen esim. Tietojen saannis ja jos esim. Musaluokas sen pitäs hakee kirja se sanoo vaa sille tytölle et hakee sen kirjan mut nyt poikkes pahasti aiheesta ja plaaplaaplaa mä lopetan…

Vastaa aiheeseen: kumpi on tärkeempää luonne vai ulkonäkö (POJILLE)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top