Siirry sisältöön
dramalama(🏳️‍🌈)

Moi!
Mulla on sellanen ongelma, et kun yritän puhuu kaverille, niin kaikki änkee mukaan. Tää on siis ärsyttävää, kun on jotain henkilökohtasta, ja haluis sanoo sen besuille, siin on sit seitsemän muuta, ketä haluu kuulla jutun myös. Sit kun yrittää sanoo, et ”tää on saatana mun ja Elinan(nimi muutettu) välinen juutu” niin sit loukkaannutaan verisesti, kun ”aina sorsitaan eikä ikinä saa kuulla mitään” Ja pah. Kuitenkin ne saa tietää sen jutun 30min päästä. Ja tätä on jatkunut jo pari kuukautta. Joskus ne uskoo, joskus ei. Ollaan mun besun kaa niin kyllästyneitä tähän juuttuun. Myönnän, et se on ärsyttävää, kun ei saa kuulla, ja puhun aika paljon asioita silleen vaan kavereille. Mut ei mua uskota, kun sanon et haluun sen rauhan, ja tahdon puhuu nyt vaan mun parhaalle ystävälle. Tää tilanne on siis oikeesti aika huvittava, koska meen luokalla kenelläään ei oieen oo salaisuusii, varsinkaan tytöillä.

Olin ennen sellanen tyyppi, joka tykkäs olla porukassa, mut nyt musta on tullut semmonen ”kunhan on parhaat kamut niin se riittää”-tyyppi. Toivoisin et saisin pitää yksityisyyden, ees joskus. Mun mielestä se on aika kohtuullista.

Ei mulla muuta:P

Håarmii

Toi on iha sika rasittavaa tiiän tunteen sama ongelma mul paitti varmaa viä pahempi ku yks mun luokan poika yrittää olla mun bestis

suomentyhmin

siis hei mul on toi aivan sama juttu . mut siis jos ne tytöt tulee siige heti ni sit alkakaa puhuu jostai muusta ihanku oisitte puhunee siit koko aja sen ”Elinan” kaa ja siis en oikee muuta keinoo keksi

Janica, verkk@ri

Moikka! Kiva kun laitoit viestiä :D
Mä ymmärrän, että toi on todella inhottava tilanne kun haluis kertoo hyvälle ystävälle jotain tärkeetä, mutta koskaan ei oikeen oo sopiva hetki. Mä myös ymmärrän, että monia koulussa ärsyttää kun ei kuule kaikkea mitä muut puhuu, mutta sun asiat ei kuulu sun luokkalaisille jos et tahdo. Jokaisella on oikeus yksityisyyteen vaikka muut utelisivat. Voisitteko puhua sun parhaan kaverin kanssa asiasta viestitse tai vapaa-ajalla? Koulussa seuraan liittyy helposti muitakin ihmisiä eikä silloin voi oikein olla kahdestaan, mutta vapaa-ajalla olisi helpompi keskustella rauhassa kahdestaan.

Mukavaa kevättä! :D
T: Janica, verkk@ri

Vastaa aiheeseen: Kun et saa rauhaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top