Siirry sisältöön
12v. tyttö

Oon kasvanu poikien seurassa ihan päikkäristä asti, vaikka oma sisko onki tyttö. Kun asuu niin pienellä kylällä ett ei oo saman ikäsiä tyttöjä vaan on pelkästää poikii. Omalla luokalla on 3 poikaa ja minä. Ku kaipais semmosta ystävää jolle vois esim antaa halin ja viettää sen kaa aikaa. Ja ku poikien kaa tää kaveruus on sitä et pelataan jalkapalloo ja heitetää ronskii läppää. Eihän siinkää oo mitää pahaa.
Sit mietin et ku meen seuraavana vuonna yläkouluu nii mitä ne tytöt sanoo siel ku oon poikien kaa ja pukeudun nii poikamaisesti vai tuleeks poijistakii semmosii ettei ne haluu olla tyttöjen kaa. Sit mä pelkään et siit tulee semmosta: ”Onks teil jotai menos?” Haluaisi ymmärtää.

14v poika asuu ”maalla” käy koulua [osa viestistä poistettu]

Juu mulla oli samanlainen alakoulu luokalla 5 tyttöö 1 poika (ja sekin rasittava kaikkien mielestä) ja minä vanhemmat pojat eivät ottaneet mukaan vaan kiusasivat nuorempien poikien kanssa pyörin kun pihalle pääsi. Mutta luokan kanssa lähinnä olin. Otin kunnan ylä-koulun sijasta [osa viestistä poistettu] koulun jotta ei kiusattaskiusattas. samaa mäkin ajattelin ylä-koulusta: mitähän siitä tulee mutta yllättävän nopeesti mä sinne sopeuduin poikien joukkoon (ison kylän pojat on vähän samanlaisia ku pienen kylän tytöt jotain ne uskaltaa mut ei pajon). Jos tulee vastaan että ”onks teil jotai” nii sanot vaa kylmän viileesti ei jos ei usko ekalla niin sanot et poikien kanssa on vaan kivempi olla jos sit tulee vielä jotai sanot että ehkä meillä onki mitä se sulle kuuluu. En usko että sellasta tulee jos sanot että kasvoit poikien keskuudessa. Avoimin silmin ja sydämmin eteenpäin vaan ei mitään ennekko luuloja tilanteen mukaan. Toivottavasti helpotti ja autto :)

Vastaa aiheeseen: Kun kaipais ystävää.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top