Siirry sisältöön
#muilla-sama-ongelma?

..ja en nyt tarkoita, ettei minulle kelpaa. Tarkoitan, että äidilleni ei kelpaa mikään. Aina kun sanon, teen, ajattelen, en sano, en tee tai en ajattele jotain, heti alkaa helvetinmoinen valitus kaikesta. Jos pesen pyykit, valittaa, että olisi itse tehnyt sen paljon paremmin. Jos taas en pese, alkaa narina siitä, miksen ikinä tee mitään hänen hyväkseen. Jos saan kokeesta kympin, olin kuulemma kuitenkin luntannut. Jos taas en saa, niin kuulemma olen täysin luuseri. En jaksa enää sitä, että jatkuvasti valitetaan kaikesta, mitä en tee, ja sitten kun teen, valitetaan päinvastaisesta syystä. Haloo, olen 15, ja minulla on kotiintuloaika neljältä, joudun käyttämään ulkohousuja, puhelimessa on on joku Family, etten voi ladata mitään, ei ole edes WhatsAppia, en voi tuoda kavereita kotiin, ei ole omaa huonetta, joten istun kaiket päivät olohuoneen pöydän ääressä, en saa meikata tai laittaa edes vähän ripsaria, puhelimessa on tunnin puhelinaika, jonka jälkeen mikään ei toimi, äiti kyttää aina, mitä teen puhelimella ja milloin olen paikalla. Olen vienyt kauppaan pulloja, hoitanut naapureiden lemmikkejä, siivonnut ja vaikka mitä, ja sitten äiti tulee ja ottaa rahat itselleen, koska ”En ole ansainnut niitä”. Vittuillakseen käy vielä salaa puhelimellani, lukee hakuhistoriaa ja viestejä, ja… voisin jatkaa tätä listaa loputtomiin. Kaiken lisäksi haukkuu jatkuvasti ja uhkailee jatkuvasti laittavansa minut psykologille ”mielenterveysongelmien” takia, vaikka en ole tehnyt mitään. Mitä helvettiä olen tehnyt ansaitakseni tämän? Jos nyt tiivistettäisiin asia kolmeen kirjaimeen, ne olisivat varmaan W, T ja F. Sori, taisin vähän kiroilla, mutta aivot ei vaan riitä prosessoimaan noin paskaa käytöstä… Muuten olen omasta mielestäni harvinaisen hyväkäytöksinen, mutta… joskus pitää purkaa tänne tunteita. 🤭

Toivottavasti muilla menee paremmin!

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

V [osa nimimerkistä poistettu]

Hei,luin tuon tekstin, ja kun luin sen se ei kuulosta kivalta. Tuli mieleen, että mulla on ollu samanlaisia asioita mut toi family link on mulle ihan uusi asia.ku ei oo koskaan ollu semmosta. Niitä mun asioita en vielä kerro. *** kevät mä sanon ai *** löin varpaan suoraan johonkin kulmaan ja kynsi irtosi. [Osa viestistä poistettu.]

 

[Tämä viesti on siirretty ketjusta ”Kun mikään ei kelpaa…” Päivystäjä mukana keskustelussa -palstalle]

#muilla-sama-ongelma?

Ööh, taidan olla nyt vähän tyhmä, mutta en kyllä löydä sitä sieltä?

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei V,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle otsikolla ”VS: [Kun mikään ei kelpaa…]”. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai
chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Kun mikään ei kelpaa…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top