Siirry sisältöön
jokuvaa

kuuntele jotain uusia biisejä netistä, kato leffatrailereita, suunnittele tekemistä seuraavalle kerralle kun näet kavereita, mee kirjastoon ja lainaa jotain sarjakuvia tai kirja, kokkaa, mee kävelylle, piirrä…. tossa joitain. itselläni oli kanssa paha ongelma ton tylsyyden kanssa. huomasin että se vaan jatkuu jos ei vaan ala tekemään JOTAIN, ihan mitä vaan.

tylsistynyt

Joo, mullakin oli tollasia ongelmia mutta onneks ei enää ole. Ja jos on tylsää niin voi vaikka neuloa tai virkata tai katsoa telkkaria ja sitten samaan aikaan miettiä että mitäs vois muuta tekemistä keksiä. Harmittaa kun jotkut on sellaisia että jos ne ei pääse kaverien kanssa ja niiltä otetaan puhelimet/tabletit jne. pois niin ne ei oikeesti keksi mitään tekemistä! Mua ärsyttää tämmönen.

totta

Mäkin ajattelen aina silleen, että kun on tylsää niin pitäis aina yrittää tehdä ees jotain. Vaikka se aluks tuntuis tylsältä, niin kyllä se siitä kun vähän piristyy ja saa ajatukset pois siitä tylsyydestä. Esimerkiksi voi alkaa pelaamaan lautapeliä jonkun kaverin kaa, ja vaikka se ois aluks ihan boring niin kyllä siinä pian huomaa että se onkin ihan kivaa. Ainakin kivempaa kunse tylsyyden voivotteleminen :)

Vastaa aiheeseen: kun on tylsää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top