Siirry sisältöön
Ahdistunut 15v

Haluaisin vain kertoa, ettei IKINÄ kannata hyväksyä tuntemattomien kaveripyyntöjä. Koska tiedän sen itse. Tää tapahtu siis netissä, tarkemmin instagramissa.
Se oli vaan joku tuntematon tyyppi, joka sano dires et on New Yorkista. Keskustelin englanniksi. Keskustelija oli agressiivinen kirjoittaja.
Miksi? Koska halusin varmistaa sen olevan pedofiili. Varoitin jälkeenpäin kaveriani siitä tyypistä. En jakanut mitään henkilötietoja. Poistin sen pedofiilin ja tein ilmoituksen instagramille ja tallensin/ kuvakaappasin viestit. Se kuitenkin ahdistaa. Teinkö jotain väärin?

# (¤.¤) #

Tästä ollaan kyllä puhuttu meidänkin koulussa. Älä IKINÄ oikeesti hyväksy tuntemattomien ihmisten ystäväpyyntöjä.

Sasu, Verkk@ri

Moikka! :)
Tosi inhottavaa, että tällaisia ihmisiä tosiaankin on maailmassa, ja että olet kokenut jotain, jonka olet kokenut mahdollisesti negatiiviseksi asiaksi. Teit oikein, kun estit tämän henkilön ja ilmoitit Instagramin ylläpidolle asiasta! :) Myös se oli hyvin tehty, että varoitit ystävääsi.

Jos kuitenkin koet, että asia jäi vaivaamaan sinua, kannattaa asiasta puhua aikuisen (kuten huoltajan, opettajan, kuraattorin, kouluterveydenhoitajan) kanssa. Voit soittaa myös lasten ja nuorten puhelimeen:
116 111 ma–pe klo 14–20 ja la–su klo 17–20
Puhelu on sinulle täysin ilmainen eikä näy sinun puhelinlaskussasi.

Mukavaa viikkoa!
– Sasu, verkkotukioppilas

Vastaa aiheeseen: Kun pedofiili ilmestyy netissä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top