Siirry sisältöön
tyttelöinen

Oon tykänny yhestä jätkästä jo useemman vuoden. Oon varovaisesti jutellu sen kanssa mesessä&tekstareilla, mutta nyt yritän päästä ujouskynnyksestäni yli ja ruveta puhuun suoraan. Tää poika jollain lailla on osottanut kiinnostusta, tuijottaa mua usein ja tulee lähelle ”vahingossa”. (tosin musta vähän tuntuu, että se on kiinnostunu vaan kaverimielessä)

Oon päässy niinkin pitkälle, että sanoin kyseiselle jätkälle yhden sanan. Olin eilen nimittäin yhtenä nuortenillan keittiövastuullisista ja ihmisten syödessä mä juttelin yhden kaverin kanssa keittiössä. Ihastus tuli keittiöön, enkä mä voinut karata paikalta punastelemaan, kun se kenen kanssa juttelin siinä, ei tiedä mun tunteista sitä jätkää kohtaan. Ihastus kysy meiltä jostain jutusta mitä se etti ja mä osotin pöytää ja tokasin ”Tossa”. Ihastus kävi nappaamassa tarvitsemansa ja sitte ku se oli menossa meidän ohi, niin se ensin nyökkäs sille mun kaverille ja sit se käänty ujosti nyökkäämään mulle.. <3 Arvatkaa vaan sulinko lattialle, kun se katto mua silmiin ja seiso siinä metrin päässä.

Tulipas ihkutusviesti. Mutta oli mulla ihan pointtikin tässä viestissä; Miten pääsisin helposti juttelemaan tän jätkän kanssa kasvotusten? Pitääkö vaan ottaa itteään niskasta kiinni ja marssia sen ja sen kavereiden luo, vai tietääkö joku jotain hienovarasempaa tyyliä?

:DD

Itse vain totesin mesessä ihastukselleni, että tykkäänhnestä. Hänpä totesi, että pitää myös musta <3

lets gooo!

Jos et uskalla mennä kasvotusten jutteleen heti, ni tekstaile ja juttele meses ym tosi paljon ja tutustu kunnolla ja voit vaikka siinä samalla sopii jotai tapaamista, tai että näkisitte jossai sillee niinku :) Ellei se jätkä jo itte ehdota sitä;) Rohkeesti vaa juttelemaa, et menetä mitää =) Tekstin perusteella se taitaa olla vähä ihastunu suhun!

Vastaa aiheeseen: Kun tykkää siitä toisesta oikein kovasti

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top